• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Міла Нітіч_9

                    Наживо: Нітіч вивчила італійську з мамою, а Ситнік співатиме своїй дівчині

                    Команда тренера
                    4 вересня 2011, 19:52

                    Чудовим стартом сьогоднішнього ефіру стане дуетний виступ справжніх красунь – запрошеної гості Валерії та Катерини Грачової. "Я завжди любила Валерію й обожнювала пісню "Таю". У мене до сих пір перед очима спогад з дитинства, коли я ходила по кухні й наспівувала цей хіт. Як дізналася про наш дует, мало не втратила свідомість", - захоплено говорить Катя. Дівчина жодного разу не була на концерті російської зірки, проте чула виключно схвальні відгуки про виступи Валерії. "Раніше я не могла собі, навіть, уявити, що буду стояти з такою артисткою на одній сцені, - продовжує Грачова. – Для мене вона зірка такого масштабу, що здавалася завжди недосяжною. А тепер я розумію, що сьогодні буду виконувати з нею одну пісню, наші серця будуть битися в унісон, бо ми співатимемо в одному ритмі, один текст і стоятимемо на одній сцені. Це дуже круто!".

                    А конкурсну програму відкриває Наталія Гордієнко. Дівчина зізнається, що пісня, яку вона виконуватиме сьогодні, - єдина з її звичного репертуару. "Я виходила з нею на сцену вже, мабуть, мільйон разів, - посміхається вокалістка. – Дуже добре її знаю і впевнена у ній. Тіна Тьорнер – це одна з тих, до кого я звертаюся, коли співаю пісні: "Боже, пробач мене за це!". На першому місці у мене Курт Кобейн, на другому – Дженніс Джоплін, і Тіна Тьорнер, напевне, вінчає цю трійцю. Мої улюблені пісні з її репертуару – "Golden eye", "Private dancer" і, звичайно ж, "Simply the best". Вона найбільш розтиражована, проте класна". Одним лише виконанням пісень свого кумира Наташа не обмежується, серед її мрій значиться і знайомство зі світовою знаменитістю. "Це людина з такою енергетикою, що подивитися на неї – це вже щастя, - продовжує Гордієнко. – Мені б хотілося з нею поспілкуватися, позичити трохи досвіду". І схоже, учасниця "Голосу країни" на правильному шляху – тільки цього тижня їй підкорилися сцени московського та київського нічних клубів. "Російська публіка більш розбещена та вибаглива, - розповідає Наталія. – Її важче "розкачати". Вже вдома, на вечірці у Crystal Hall мені надали честь закривати концерт, що, на мою думку, вийшло в мене не найкращим чином. Проте що стосується реакції присутніх у клубі, мені сподобалося все". Вокалістка запевняє, що їй зручно працювати на будь-яких майданчиках, аби лише публіка була якомога ближче до сцени – тільки тоді Гордієнко відчуває енергетику людей на повну.

                    Влад Ситнік – артист, не обділений увагою представниць прекрасної статі, вийде на сцену зі справжньою красунею. "У мене дуже рідко буває взаємодія з дівчиною на сцені, тому почуваюся трохи незвично. Тобто, звичайно, я співав у дуеті з чудовими артистками, проте так, щоб вдавати якісь почуття, - це мій перший сценічний досвід", - зізнається хлопець. Втім, незважаючи на досить відверту постановку, Влад закликає своїх прихильниць продовжувати активно його підтримувати: "Не забувайте, це всього-на-всього номер! Моє серце досі вільне, і місця в ньому вистачить для всіх людей, яким не байдужа моя творчість". Здавалося б, як можна не закохатися у чарівну танцівницю Анжелу, яка асистуватиме Ситніку у постановці? Та артист непохитний у своїх переконаннях: "Роботу та особисте життя я ніколи не змішую. Закохатися у партнерку по сцені для мене дуже малоймовірно". Сьогодні Влад продемонструє публіці, що може співати тихо та щиро, не демонструючи свої вокальні дані на повну силу. "Доводиться себе стримувати, проте необхідно змінюватися, - говорить співак. – Я готовий піти на те, щоб глядачі побачили мене іншим. Можливо, в чомусь більш романтичним, зворушливим". І хоча наразі Влад не закоханий, співати про глибокі почуття йому не важко, адже досвід серйозних стосунків у хлопця є. Втім, сьогоднішній виступ артист присвячує своїй майбутній коханій, яку він не втрачає надії зустріти найближчим часом.

                    Композицію "Adagio" Міла Нітч планувала виконати ще минулої неділі, проте обставини склалися таким чином, що вийти з цією композицією на сцену дівчина змогла лише сьогодні. "Це світова класика, яка отримала гарну естрадну інтерпретацію. Композиція мені близька, я давно її виконую та дуже люблю, - коментує свій вибір Міла. - Італійської мови, на жаль, не знаю, проте трохи в ній розбираюся, зважаючи на те, що моя мама два роки жила в Італії. Саме вона переклала мені текст пісні і навчила правильній вимові". На думку самої Нітич, вона встигла відкритися на проекті у стількох амплуа, що не залишилося чогось особливого для втілення саме на сцені "Голосу країни". "Я показала себе такою, якою мене ще ніхто не бачив: останні два тижні поспіль я була перед публікою кардинально різною, новою і справжньою, - зізнається дівчина. – Я відкрилася для людей з різних сторін, і мені самій це було цікаво. Безумовно, завжди є, куди рости. Мені хотілося б реалізуватися у багатьох жанрах, проте це якщо не у наступному житті, то на майбутніх етапах моєї творчості". Голосувати за Мілу Нітіч на своїй сторінці у соціальній мережі агітує її колишній колега по команді Стас Конкін. Сама ж артистка у цей час сподівається на краще, проте не робить жодних прогнозів на результати ефіру. "Я знаю, що мене підтримує велика кількість людей, але впевненості у тому, що саме я потраплю до фіналу, немає, - говорить Міла. – У мене гідний суперник, в першу чергу, сильний артист та харизматична людина. Мені дуже шкода, що ми з ним опинилися в одній команді". Втім, з ким співачці було б легше суперничати, вона не сказала.

                    На жаль, Ваня Ганзера захворів ще після спільного концерту з учасниками проекту в п'ятницю, проте впевнений, що це не завадить його вдалому виступу. "У нас ходить вірус серед вокалістів, і я вже сто разів мав заразитися. Зазвичай так буває: якщо хтось чхає, то я наступний, - посміхається Іван. – На проекті хвороби до цього часу обходили мене стороною, хіба що погано почувався під час баттлів. Та я співаю не перший рік, а тому підготовка в екстремальних умовах не є для мене чимось незвичним. У прямому ефірі на адреналіні ніхто й не помітить, що в мене є якісь проблеми". Вже за традицією в успіху свого виступу артист не впевнений ні на йоту. "Італійський текст я вивчив, а російський не можу запам'ятати, - сам собі дивується Ганзера. – У мене і з минулим виступом так було, тому сподіваюся зібратися вже перед виходом на сцену". До речі, раніше Іван співав італійською виключно на слух, а нині займається правильною вимовою з викладачем Ольгою. Остання супроводжувала хлопця на всіх репетиціях та давала важливі поради, аби пісню зрозуміли й ті, для кого італійська є рідною мовою. Композиція "Felicita", за словами вокаліста, передає його теперішній душевний стан: "Мені добре, я щасливий, і набридло вже страждати на сцені".

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Галина 7 сентября, 21:13
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Після того, як із конкурсу вибула Міла Нітіч, нема бажання продовжувати дивитись його. Це реально найсильніша конкурсантка! Дуже шкода, що у фінал пройшли ті, кого пожаліли, або мають якусь протекцію. У них є своя аудиторія і я їх поважаю, але це не голос країни. Дуже прикро!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Инна 6 сентября, 19:53
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Настоящими победительницами в этом шоу, без сомнения, являются Мила Нитич и Наталья Гордиенко! Она настоящие и прекрасно передают украинский характер и харизму! И совсем не важно,на мой взгляд,то как сейчас будут выстраиваться победители. Ванечка Гонзера замечательный парень с хорошим голосом,но ему не победить проталкиваемую всеми силами Тоню Матвиенко! Очень жаль. То, что происходит на конкурсе, вызывает раздражение. Создается впечатление,что Голос Країни должен уметь петь только украинские народные песни.То тогда стоило бы провести отдельный конкурс, где соревновались бы только исполнители народных песен. Там бы Матвиенко соревновалась на равных с другими участниками. А на этом проекте многие участники выглядели на голову выше Тони. Гордиенко Наташа,Мила Нитич,Ваня Гонзера - Вы лучшие!!! Удачи вам в жизни! Храни вас Господь!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Елена 5 сентября, 18:19
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Как жаль, что выбыла Мила Нитич!!! Она- настоящий ГОЛОС КРАИНЫ!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Мирослава 5 сентября, 12:57
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Все, кого я знаю в шоке, что выбыла Мила Нитич. Ясно, что она дает сто очков вперед в вокальном плане не только Арсену (ничего против не имею, очень харизматичній парень), но и всем, всем, пожалуй только кроме Сітника. Но Сітник очень блеклый неинтересній и неэмоциональный. Какой-то голос Эстонии, а не Украині. Мы с сестрой даже смотреть это шоу теперь не будем. Не потому что так уж любили Милу (до этого проэкта вообще не знали), а потому что явно видна несправедливость и заказушность. Милый мальчик Стасик красиво кричит, что он уже взрослый и самостоятельный, а тут прикрываясь толи бабушкиной симпатией, толи побоялся, что Арбенина с Русланой изведут, так откровенно умыл руки, уравняв Мирзояна (кстати насчет остальных орали, что голосом УКРАИНЫ должен стать УКРАИНЕЦ) с Милой. В плане харизмы, внешней симпатии они кончно равны, но ведь за это должны голосовать зрители. А звездные тренеры на проэкте, где выбирают лучший ГОЛОС должны оценивать и поддерживать ГОЛОС. Марионетки!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Оксана 5 сентября, 12:54
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Вчера посмотрев очередной выпуск шоу все были в шоке, Ваня Ганзера - он конечно неплохо поет, но голосом країни, увы ему не быть. Он как и Тоня Матвенко на мое мнение не интересен ни Европе ни США темболее. Очень жалко, что покинули проэкт Наташа и Мила. Это настоящие голосища. Что касается Грачовой, то увы - ее постоянная улыбка идиотки на протяжении проэкта доставала. Единственное выступление, кторое было достойно - это выступление 04 сентября. Все остальное отстой.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Ира 5 сентября, 11:05
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Я в шоке от того, что Мила Нитич покинула шоу. Это самая сильная вокалистка. За время проекта она показала, что может петь ВСЁ!!!!!!!! Красотка и большая умница. Если победит Тоня "Коровяк", то это будет ещё один "-" для Украини. Тоня может петь только про гусей и лебедей. Да, у Тони народный, украинский голос. Но послушать в Тонином исполнении можно 2-3 песни не больше, и проект показал, что она очень ограниченный вокалист. Для Юниверсал она будет не интересна. Ни Европа, ни США наш фольк слушать не будут. Если проект покинула Мила, то нужно голосовать за медовый голос Ганзеры. Ваня, желаю удачи в финале, будем поддерживать всей семьёй. Милочка, пусть Господь своей рукой направит Тебя к большим победам Твоей жизни. Искренне желаю УДАЧИ. Ты Супер!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Татьяна 5 сентября, 10:20
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Как можно судить на этом конкурсе такие разноплановые жанры? Матвиенко получит первое место, это всем понятно, Руслана после прокола на первом прослушивании из кожи вон лезет, чтобы протолкнуть Антонину, но это же смешно, кто будет слушать ее в Европе и Америке? В таком случае, нужно было ограничить песенный конкурс украинскими песнями, раз это "Голос країни", а лучше Милы Нитич, Влада Сытника, Кати Грачевой на конкурсе нет. Очень жаль, что такие исполнители пропадут с экранов, они явно не смогут тягаться с денежными мешками, у которых отсутствует вкус и чувство меры. Зато мы можем в полной мере любоваться великим певцом Сереем Зверевым и ему подобными "талантами", Украина, мне тебя жаль.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Савік,55років 4 сентября, 22:01
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Наташа Гордієнко та Міла Нітіч,це є Голос країни.Дівчаткам бажаю творчих здобутків,так тримати!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • просто зритель 4 сентября, 21:29
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Честные коментарии не печатают!!!! Значит все ку и всё куплено!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • просто зритель 4 сентября, 21:19
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Неужели можно купить за гроши и место в этом шоу? Надеюсь,что нет. Победить должна Мила Нитич,это Голос Украины!!!!!! А разрекламированная Тоня Матвиенко.просто придуряется за родительские гроши..Стыдно!!!Люди будьте внимательны!!! А руководителям и стоящим у руля совет - не продавайте душу !!!! Будьте честными!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    12
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы