• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Виступи: команди Арбєніной и Пономарьова_21

                    Наживо: ніякого рок-н-ролу від Юрченка та неймовірне перевтілення Гордієнко

                    Команда тренера
                    14 серпня 2011, 21:10

                    Приємним сюрпризом для глядачів стане дует Лоліти та Даші Мінєєвої. Учасниця проекту розповідає, що дізналася про майбутню співпрацю з російською зіркою доволі незвичним чином. "В мій День народження мені подзвонив Рома Стоколос і, змінивши голос, назвався помічником Костянтина Меладзе. Він запропонував мені заспівати на ефірі в дуеті з одним з артистів на вибір: Стасом Михайловим, Шурою, групою "Іванушки International" або Євою Польною. Я обрала останню, а потім виявилося, що це був жарт. Яким же було моє здивування, коли за кілька годин після цього я дізналася, що співатиму з Лолітою! Була приємно шокована". Ще б пак, не кожному в подарунок випадає можливість виступити дуетом з відомим та популярним артистом, враховуючи, що цієї честі удостоїли тільки Дашу.

                    Вражень від перебування на сцені "Голосу країни" Катерині Грачовій стане надовго. "Як тільки я заповнила анкету для участі в шоу, вже тоді була впевнена, що знайду тут нових знайомих, отримаю чудові враження, і на якийсь час мій образ життя зміниться, я дуже багато зрозумію, - зізнається співачка. - І ці очікування більше ніж виправдалися. Я збагатилася не тільки невідомими раніше відчуттями, але й здобула неоціненний досвід". Більш того – до всіх нововведень у своєму житті Катя ставиться філософськи. "Для мене було вже досягненням те, що я потрапила на „сліпе прослуховування", і тому наперед нічого не планувала, - продовжує Грачова. - Образ, вибір пісні – всі ці рішення були спонтанними, жодних заготівок. Єдине, в чому я впевнена: все те, що я роблю зараз на сцені, є мені дуже близьким". Усміхнена артистка запевняє, що знайшла той напрям, в якому може й хоче розвиватися надалі. "Моє життєрадісне амплуа не встигло мені набриднути. Люди впізнають мене завдяки посмішці, і я щаслива від цього. Кожен артист створює певний образ, у нього є своє обличчя, і якщо у мене усміхнене обличчя, то чому б не йти з посмішкою своїм творчим шляхом? – говорить Катерина. – Звісно, я могла б виконати й щось серйозне: лірику співати не те, щоб легко, але більш звично для вокаліста. Проте не хочу полегшувати собі задачу". Мабуть, не дарма кажуть, що розсмішити людей важче, аніж примусити плакати.

                    Ніякого рок-н-ролу у виконанні Сергія Юрченка публіка найближчим часом не почує. "Разом з тренером ми вирішили, що лірична композиція більше пасує до мого образу, - пояснює артист. - Я відмовився від рок-н-ролу, бо й душа до нього не лежала, і люди хочуть мене бачити щирим, справжнім, а не танцюючим. Якщо мене кардинально змінити, це може бути нецікавим для публіки. Проект "Голос країни" створений не для того, щоб якось зламати людину, а, навпаки, підтримати її індивідуальність. Всі пісні, які я виконував на шоу, я хотів співати і робив це із задоволенням, бо відчував їх, міг пропустити через себе". Діана Арбєніна як тренер підтримує своїх підопічних у будь-якому виборі репертуару і, навіть, намагається зробити так, аби самі учасники були ініціаторами, пропонували пісні, які їм до вподоби. Так і Сергій взяв безпосередню участь у підготовці свого виступу. "На проекті я зрозумів, що в душі я більшою мірою творча людина, а не міліціонер, - говорить Юрченко. - І суміщати роботу, захоплення музикою та сімейні турботи нелегко: ніби-то й вистачає часу, але на все потроху. Найбільше страждає родина, адже я не можу повноцінно приділити увагу близьким. Проте від своєї участі у шоу не маю наміру відмовлятися, буду боротися до останнього, адже творчість для мене також важлива". Тому й майбутню відпустку співак планує не раніше за другу половину вересня, коли шоу дійде свого фіналу.

                    Ірина Пойзен продовжує презентувати найпопулярніші естрадні пісні у своєму виконанні. "Мені подобається композиція, яку мені обрав тренер, вона класна, цікава, - захоплено говорить вокалістка. - В неї інший характер, відмінний від попередніх пісень, які я виконувала. Звичайно, зроблю її якось по-своєму, щоб не нагадувати своїм співом оригінал. Це хіт, але він трохи агресивний. Я хочу виконати його з посмішкою". Крім того, Іра розповіла, що хоча підопічні Пономарьова й дружать між собою, та боротьба між ними при цьому не виключена. "Конкуренція в нашій команді була з самого початку, але в неї здоровий, позитивний характер. Вона необхідна для того, що був стимул працювати над собою, - продовжує Пойзен. - Не можу сказати, що розгортається справжня боротьба за перемогу. Просто ми всі різні, і тут вже результат залежить не стільки від наших зусиль, скільки від вподобань публіки. Я не бачу сенсу прирівнювати себе до жодного з учасників нашої команди, кожен з нас має власні переваги". На думку дівчини, переможе той, чий тембр голосу запам'ятається людям краще за інших. А другорядні деталі, як то зовнішність, образ та репертуар, не грають ключової ролі.

                    Закриває конкурсну програму сьогодні Наталія Гордієнко. За словами дівчини, ця місія є для неї почесною та відповідальною водночас. "Дуже хвилююся, але це велика честь для мене, - зізнається дівчина. – Змішані почуття всередині, проте, звичайно, хотіла виступати останньою". Пісня артистки дуже підходить для грандіозного фіналу концерту, а її образ здивує не одного глядача. "У моїй шафі можна знайти сукні, проте їх кількість невелика, - посміхається Наташа. – Може, три літні сарафанчики нарахуєте, не більше. А такого, щоб сукня була довжиною до підлоги, точно немає в моєму гардеробі. Що стосується композиції, то у своєму виконанні я ні на кого не орієнтуюся. Безумовно, слухала, як її співає Софія Ротару, проте навряд чи мій виступ буде схожий на її версію хоча б у чомусь". Сьогоднішній жіночний образ співачки не властивий їй самій, бо в житті коротковолоса Гордієнко надає перевагу не тільки чоловічій зачісці, але й досить хлопчачому вбранню. "Мені комфортно у шортах, футболках та кедах, - говорить Наталія. – А довге волосся у мене було, може, у двадцятирічному віці, проте потім був настрій його позбутися. Він зберігається й досі". Але нинішній виступ вокалістки стане виключенням, і вона з'явиться на сцені в усій красі.

                    Залишайтеся з нами: після серіалу "Інтерни" на вас чекає нова пісня Лоліти та оголошення результатів сьогоднішнього ефіру. Не пропустіть та дізнайтеся першими, хто покинув шоу цього разу.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Запорожье 22 августа, 14:08
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Рок-н-ролл форэвэ, Ната!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Ю лия 18 августа, 21:36
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Полностью солидарна с Инной. Наталья - певица европейского уровня. Мы уже увидели "эксперименты" над ее образом. Прошу, как зритель: Наташа, спой свою песню. Мне, например, очень понравилась песня из первого твоего эфира и заметь: тогда за тебя проголосовали. Бери пример с Юрченка. Он молодец! Поет то, что близко ему по духу , и результат - его спасают зрители. Ждем ТВОИХ песен!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Инна 18 августа, 11:58
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Наташа! Ты классная певица! Но,на мой взгляд,тебя не расскрывают на этом шоу,а даже наоборот! Почему ты поешь все время чужие песни и даже не твои по духу?Где же та ,именно твоя песня ,по которой тебя запомнит зритель? Мне кажется,если ты не споешь свою близкую тебе и твоему творчеству песню,за тебя просто не будут голосовать. Удачи тебе!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Тарас 17 августа, 19:26
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Я не розумію її тату на шиї. Навіщо було його робити, якщо від неї і не пахне українським!! Як на мене це просто "Мавпування" P!nk.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Олексій 19 августа, 00:56
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Тарас, а як пахне українським? А ви нюхали Наталку? ))))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Татьяна 17 августа, 14:55
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Мне Гордиенко в этом эфире вообще не понравилась. Ни песня в ее исполении, ни сам номер. К чему там эти мальчики зализаные, шарики.. Чтобы радостно было смотреть? Так радость в первую очередь артист должен нести. Я ни радости, ни позитива не увидела. Как за уши все притянуто было. Мое мнение.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Катя. 16 августа, 14:22
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Я за Гордієнко!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Катя 16 августа, 14:22
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Нарешті Наталя заспівала пісню для народу. Краще за Софію Ротару ніхто не заспіває і це виконання не виключення, але мені сподобалось. Браво! Юрченко заспівав дуже переконливо і це був найкращий номер команди Діани в цьому ефірі. Ваня розчарував. Із команди Олександра сподобалась Катя- дуже миле і добре дитя, співає як дзвіночок. А ще Даше Мінеєва, але з голос треба лікувати. Влад ситник також має дуже гарний голос, але ця пісня у його виконанні звучить погано. Ірину Пойзен та Ліку чекають інші сцени тому, що вони готові артисти
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • українка 15 августа, 15:14
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Кажуть у нас нація співоча, але де вона?Нащо хвалити те що слух, як ножем ріже.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Светлана 15 августа, 09:21
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Юрченко и Ваня настоящие народные таланты, которым голос и слух дан от природы. А всех остальных смешно слушать когда говорят как им тяжело было пробиваться в жизни: одна лучшая подруга Повалий, у второй мама в Англии преподаватель вокала!, третий профессиональный певец совершенно без денег и весь Луганск обклеен афишами с его рекламой! Передача начинает превращаться в фарс!!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • наталья 15 августа, 01:05
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      интересно было бы услышать рон-н-рол в исполнении Юрченко, на фоне всех он однообразный...
                      Віта 15 августа, 11:49
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Оце було б смішно
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Оксана М 15 августа, 12:11
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Однообразный говорите? Да Господь с Вами......в Вашем понимании человек со стержнем внутри это однообразие? ну да, ну да, лучше изобилие таких качеств как хвастовство, лесть, "звездовство", несдержанность и т.д. и т.п.................В общем он пел и поет из глубины сердца. И самое итересное таких мало, но пусть они остаются как МОЖНО ДОЛЬШЕ....Сергей ЮРЧЕНКО да будешь ты как можно дольше...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Оксана М 15 августа, 12:19
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      И то что Юрченка выбрала Арбенина, прямое тому доказательство. Подобное притягивает подобное..Арбенина "глубокий" внутри человек. И спасибо ей за это, и за то что часть себя она полностью отдает ему...ДА ПУСТЬ ВЕРНЕТСЯ ЕЙ СТОРИЦЕЙ то, что она вложила в Юрченка....
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      наталья 15 августа, 12:47
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Хорошо. Но где обещанный рок-н-рол? Никто ж за язык не тянул ))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Запорожье 22 августа, 14:12
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Зачем? Он идеально вписался в репертуар Серова. )))) Но для ГОЛОСА СТРАНЫ все равно слабоват!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    12
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы