• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Ольга Панкратова

                  Наживо: Панкратова затанцює, а Петров після поп-музики заспіває оперу

                  Команда тренера
                  18 березня 2012, 21:30

                  Хоча на баттлах Володимир Бандерас обіцяв продемонструвати свої хореографічні вміння, поки що з танцями він не поспішає. На сцену артист вийде з гітарою в руках і заспіває хіт з репертуару гурту "Машина времени", який в першому сезоні лунав на сцені "Голосу країни" у виконанні Наталії Гордієнко. "Спочатку мені відмовили у відповідь на моє прохання співати цю пісню саме з тієї причини, що глядачі вже чули її на цьому шоу. Проте коли я подивився виступ Наташі, зрозумів, що це зовсім не та композиція, яку я пропоную, - запевняє артист. – Якщо Гордієнко її просто дали, то я вже давно її виконую, і у мене вона зовсім інша. Мені подобається ця пісня, і в моїй версії вона взагалі переродилася. Думаю, це буде новий хіт". Співатиме Володимир про себе і вже не може дочекатися тієї миті, коли презентує композицію в прямому ефірі проекту. "Дуже хочеться вийти на сцену і заспівати, адже це найбільш звична для мене справа, - посміхається Бандерас. – До великих подій я завжди готовий завчасно". І тільки до дрібниць учасник готується, адже для нього не так важко виступити у прямому ефірі, як вчасно прийти на репетицію.

                  Низку власних "чорно-білих" шоу-номерів продовжить Ольга Панкратова. Цього разу вона здивує публіку не тільки своїм сильним вокалом, а й хореографією, яку артистка сама поставила під пісню "Sway". "На репетиції я помітила що вже третій виступ поспіль мене переслідує чорно-біла палітра в образах. На "сліпих прослуховуваннях" я була в білій сорочці та чорних брюках, на баттлах виступала у чорній сукні та з білою трояндою в руках, - пригадує Ольга. - Сьогодні виходжу на сцену в темному вбранні, а в костюмах балету присутні елементи білого кольору. Спочатку я засмутилася, що знову доведеться вдягти чорну сукню, а тепер думаю над тим, щоб таку "чорно-білу" історію зробити своєю "фішкою". Мені здається, це було б цікаво". Помічена тенденція надихнула Панкратову не тільки на ідеї щодо власного іміджу, але й на урізноманітнення власного номеру. "Я дуже позитивно відреагувала на дану мені пісню і відразу вирішила, що буду працювати як над вокалом, так і над хореографією для своєї постановки. Я маю акторську освіту, а тому на сцені мені мало просто співати, - посміхається артистка. – То ж вигадала собі танцювальні рухи і дуже вдячна, що мені дозволили втілити мої ідеї в життя". Схоже, Ольга приховує ще безліч талантів, а тому для майбутніх концертів вона напевне притримує кілька козирів.

                  У свою чергу, готовий до радикальних змін Ігор Петров позбувся свого довгого волосся вже перед першим концертом, не відкладаючи зміни на потім. "Я 7 років ходив патлатим, і це був мій перманентний сценічний образ, адже саме тоді почалася моя музична кар'єра, - розповідає артист. – У 19 років я зібрав першу групу і почав відрощувати волосся. Тепер в одну мить все змінилося, але я радий цьому. Говорять, з відрізаним волоссям позбавляєшся негативу, тому у мені залишився позитив у чистому вигляді". Мабуть, саме доброзичливість Ігоря має підкреслити його білосніжне сценічне вбрання, підібране стилістами для номеру на справді неземну пісню. "Я взагалі ніколи не міг подумати, що буду співати щось із репертуару гурту "Vacuum", - говорить про свій виступ учасник. - Від початку готував іншу пісню, але все змінилося в останню мить, і трек "I breathe" я вчив за 10 хвилин до запису демо-версії. Як тільки вперше виконав цю композицію, відразу відчув, що вона моя, а таке досить рідко буває. Вона мені цікава, дуже незвична, але близька за настроєм. Це та поп-музика, яка мені подобається, - зроблена якісно та зі смаком". Проте від свого рокового амплуа Петров також не відмовляється і збирається виконати на шоу ще щось драйвове, ліричне та, можливо, навіть класичний оперний твір.

                  Завершує концерт своїм виступом Ілларія з українською народною весільною піснею. Підготовка до прямого ефіру була для дівчини дуже насиченою, адже сама вона незаміжня, а тому надихалася фольклором та фільмами, аби вжитися в образ нареченої. "Коли Олег Скрипка дав мені етнічну композицію, для мене це була велика радість. Але, з іншого боку, це той жанр, яким я ніколи не займалася, - весільний фольклор Буковини, - розповідає Ілларія. - Він має свою символіку, з якою я не була знайома, тому спочатку пісню взагалі не відчула. Аби пропустити її крізь себе, протягом десяти днів наполегливо готувалася, слухала фольклор Закарпаття та Буковини. Я телефонувала етнографу, який спеціалізується виключно на весільному обряді. Прочитала їй текст, і вона розтлумачила мені символіку музичного твору. А щоб зрозуміти атмосферу самого свята, дивилася фільми Еміра Кустуриці - "Підпілля" та "Чорна кішка, білий кіт". Допомагала вокалістці також її екс-колега за участю в шоу – Сусанна Карпенко. "Я радилася з нею, адже вона спеціаліст високого рівня. Сусанна дуже мені допомогла, за це я їй вдячна", - говорить Ілларія. Виявилося, що така ґрунтовна підготовка до виступу є для артистки звичною річчю, адже вона співає душею, а впустити туди може тільки те, що розуміє.

                  На цьому конкурсна програма сьогоднішнього дня завершена. Попереду на глядачів чекає ще знаковий виступ Ангеліни Моняк та Дениса Федоренка, які виконають класичний твір у квартет з Валерією та відомим російським оперним співаком Василем Герелло. Крім того, не пропустіть оголошення результатів sms-голосування, адже вже за деякий час з проекту підуть відразу 4 вокалісти. Кого врятують глядачі, а кому нададуть перевагу тренери? Дізнайтеся першими!

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  captcha
                  Символів залишилось: 1000
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы