• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Ситнік

                    Наживо: Ситнік буде тримати удар, а Бугайова піде з шоу усміхненою

                    Команда тренера
                    14 серпня 2011, 19:59

                    Чергова неділя, і в ефірі телеканалу 1+1 стартує грандіозний концерт учасників проекту "Голос країни". Сьогодні дивувати публіку своїми перевтіленнями будуть команди Олександра Пономарьова та Діани Арбєніної, а спеціальною гостею стане Лоліта. Російська зірка виконає улюблені глядачами хіти та свою нову пісню, прем'єра якої відбулася нещодавно.

                    Відкриє конкурсну програму Іван Ганзера. Зробивши висновки після свого минулого виступу, хлопець вирішив тимчасово змінити своє рок-амплуа на естраду. "Заспівати щось із репертуару Юрія Антонова запропонував мій тато, а Діана вже обрала пісню. Я послухав її і погодився, хоча розумів: на репетиціях у мене будуть проблеми. Та позитив хіта перекреслив всі мої переживання, - розповідає Ваня. - Це найскладніша пісня серед тих, що я виконував на проекті. Я довго не міг запам'ятати слова, вловити потрібний настрій, проте я впертий, зроблю її ідеальною. Адже зміст пісні дуже близький до мого життя. Тут, на "Голосі країни" збулася моя мрія: я з дитинства хотів опинитися на такій сцені, щоб на мене дивилася вся країна. І це сталося!". У Ганзери, який є фаворитом глядачів, є власні симпатії до декого з колег. "Ліка Бугайова, живучи на проекті, дотримується моїх принципів – вона просто співає те, що їй до душі, - ділиться Іван. - Ліка сміливо йде на будь-які експерименти, навіть, розуміючи, що публіка може її не підтримати. І це мене вражає, бо вона за музику, а не за якісь другорядні речі". Не бачить хлопець нічого страшного і в можливій номінації: "Двічі заспівати на такій сцені – це багато чого варто. Тим паче, в одному ефірі: тебе вже точно запам'ятають незалежно від результату". Жартуючи, Ваня, навіть, зробив прогноз на сьогоднішній концерт. "За Юрченка проголосують всі жінки, за Гордієнко – жителі Західної України, за мене – не знаю, хто, хай би хтось проголосував, а за Ліку я відправлятиму sms", - запевнив вокаліст.

                    Коли Даша Мінєєва вирішила взяти участь у "Голосі країни", то бачила свій майбутній сценічний образ дещо відмінним від того, який є зараз. „Мої уявлення про проект та реалії кардинально різняться між собою, - розповідає дівчина. – Всю свідому частину свого життя я була впевнена, що вокальна музика має бути обов'язково закордонною. Але завдяки тому, що зараз в рамках шоу я співаю зрозумілими мовами більшості людей, проживаючих у нашій країні, я росту. Дуже довгий час переді мною була дилема: як можна, не ламаючи себе, виконувати музику, яка подобається публіці. І на минулому ефірі в мене була дуже доступна композиція, проте я зробила її так, як мені хотілося. Всі задоволені – вовки ситі, вівці цілі. Зараз теж лірика, проте того разу пісня була дуже особиста, жіноча, а сьогодні вона загальнолюдська, "широка", за її мотивами можна цілий роман написати". І якщо письменництвом артистка не захоплюється, то кілька ідей для власних пісень могла б і запозичити. До речі, першого вересня Даша разом з Лікою Бугайовою та Наталією Гордієнко виступатиме у Москві під патронатом Діани Арбєніної. "Так вийшло, що за лаштунками ми з Діаною знайшли спільну мову, гарно спілкуємося, - пояснила Мінєєва. - В нас чудові стосунки, і я знаю, що вона вважає мене професійною артисткою. Мабуть, тому Арбєніна і запросила мене на концерт разом з учасницями своєї команди". У російській столиці дівчата влаштують кавер-вечірку в нічному клубі "Дума".

                    Набридло плакати і співати лірику Ліці Бугайовій. „Хочеться веселощів, бути живою і "запалити". Якщо йти з проекту, то тільки з посмішкою, - пояснює дівчина. - У кожного з нас є певна частка ймовірності вибути з шоу сьогодні, тому я обрала для ефіру таку радісну пісню. Сподіваюся, що глядачі встануть зі своїх крісел, будуть танцювати і віддадуть всі свої голоси за мене". Неймовірно, але на проекті є людина, заради якої Ліка може припинити свою участь у шоу. "В нашій команді я вболіваю за Івана, для мене він переможець, - зізнається артистка. - І те, що звичайна людина з вулиці може настільки співати в душу, всередину слухача, потрапляючи в серце, – це для мене справжнє відкриття. Якби йому довелося піти, я б, не роздумуючи, поступилася йому своїм місцем на проекті". Крім того, попереду у Бугайової виступ в Росії разом з колегами по проекту. "У Москві буде так весело, що я вже починаю боятися, - посміхається білявка. - Це буде перша моя подорож до Росії, там в столиці живуть мої родичі, так що я не тільки з концертом поїду, але й з ріднею побачуся. Безумовно, хвилююся трохи, проте головне – вийти на сцену й віддатися повністю справі, яку ти робиш. В моїх планах є підкорення не тільки Москви, але й усього світу. Хочеться більшого, не приховуватиму".

                    Владислав Ситнік воліє не тільки завоювати прихильність української публіки, але й підкорити своїм співом деякі європейські країни. "Мій кумир – Лучано Паваротті. Це людина, яка надихає мене на безупинну роботу над собою, - розповідає співак. - В Італії найкращі голоси, я мрію побувати в цій країні. Проте пісня „Поздний вечер в Соренто" ніяким чином не пов'язана з цим. Композиція подобається мені своєю гармонією та енергетикою, давно вже хотів її виконати. Я сам її запропонував, і сьогодні мені випала можливість втілити своє бажання у життя". За словами Влада, йому досить важко не додавати всім пісням оперного звучання. "За короткий час досить важко адаптуватися до естрадної манери співу, тому, можливо, хіт Олексія Глизіна і прозвучить у моєму виконанні дещо класично, - виправдовується артист. - В будь-якому випадку, цей жанр мені ближчий за рок, який дався мені дуже нелегко минулого тижня". Двічі лідер глядацького голосування, незважаючи на свій успіх, розслаблятися не планує та готовий як до тріумфу, так і до поразки. „Якими б не були результати ефіру, я поводитимуся гідно, - говорить Ситнік. - Треба вміти тримати удар, та й морально до номінації я готовий. Звичайно, я зроблю все, що залежить від мене, аби не опинитися на межі вибування з проекту". За словами Влада, в їх команді збереглася доброзичлива атмосфера, а тому вокальна дуель з будь-ким з колег буде для нього непростою.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • maryna andrei yakovlyevi 30 августа, 19:37
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      vlad sa tebia boleet italia i v casnosti tvoi brat andrei yacovlev.ti molodec ciluem i obnimaem
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • людмила 21 августа, 18:37
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Голос у Влада прелесть и поет классно. Удачи. Надеюсь увидеть тебя победителем.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Таня 18 августа, 14:01
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      а мені от цікаво.. кому він квітку оту подарував... я б хотіла уже з кимось в парі побачити його!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Маша 18 августа, 08:28
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Девочки, знаю лично Влада, поверьте, в жизни он довольно страшненький))))) так что внешностью он не возьмет. а вот голос прекрасный, и у него и у его сестры, он поет давно и всегда - на пятерку)
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Ольга 17 августа, 22:30
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Влад будет голосом страны. Он молод и у него все впереди. А касаемо девчушек без ума, тот, кто хоть маленько слышит, услышит именно Влада. Удачи. Луганск с тобой, Владик.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Лена 16 августа, 19:36
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      то что у Влада сильный голос это факт, он смазливый, и лидер голосования он по большому счету потому что, девчушки от него без ума, мол красивый молодой голосистый. ну для голоса страны он никак не катит.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Ліля 15 августа, 14:05
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      дуже подобається Ситнік.. він дуже крутий,і голос і зовнішність.. Не розумію людей,які вважають,що Влад лідирує тільки через його чудову зовнішність..,думаю якщо б він народився не настільки гарним,але з таким ж чудовим голосом і стриманою поведінкою(вона мені дуже імпонує),то менше голосів від цього б не стало.. і на мою думку порівнювати його з Топаловим,Губіним і тим більше з Біланом не варто.. не думаю,що хоча б 1 із них так шикарно заспівав Арію,як Ситнік.. тому для мене Влад Ситнік потенційний переможець.. і ми про нього ще не раз почуємо
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Наталія 15 августа, 13:16
                      7  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Оксанка повністю з тобою згодна в Ганзери почалась зіркова хвороба, на початку проекта він мені теж сподобався, голос гарни, і все таки думала пісні від душі, але помилилась навіть за ньго голосувала за ньго, тепер в мене на проекті один фаворит Влад Ситник)
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Оксана 15 августа, 12:39
                      5  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Я теж вважаю, що Влад Ситник дуже хороший виконавець, більше того його голос реально потужний і гарно поставлений, а Ганзера мені з початку шоу більше подобався, був такий щирий, відкритий хлопець, а тепер щось він зазнається.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Наталія 15 августа, 11:16
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ната я з тобою не згодні, тому що у того же Топалова, Губіна, Діму Білана нема такого оперного голосу так як у Влада, а те що у ньго зовнішність дуже гарна так це матінка природа зробила так. І на мою думку Влад молодчинка, так гарно цю пісеньку заспівав))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    12
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы