• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Кращі кадри з виступів 4 ефіру наживо_5

                  Наживо: Табаков випікав паски між репетиціями, а Безрук звикала до весільної сукні

                  Команда тренера
                  15 квітня 2012, 20:25

                  Цієї неділі вперше на сцену проекту "Голос країни" піднімуться учасники команд усіх чотирьох тренерів. Їх залишилося лише дванадцять, і вони вже нині носять почесне звання чвертьфіналістів шоу. Кожен коуч сьогодні попрощається з одним зі своїх підопічних, а публіка дізнається, хто наблизиться ще на один крок до жаданої перемоги. У Світле Великоднє Воскресіння артисти принесуть радість до кожної оселі і сподіватимуться на власне диво.

                  Відкриває концертну програму лідер останнього глядацького голосування в команді Валерії – чарівна Niloo. Зважаючи на свій минулий успіх з дискотечним хітом, дівчина вирішила не звертати з цього творчого шляху і продовжити запальні танці на сцені. "Пісню "Dancing queen" я пропонувала ще тиждень тому, але тоді ми надали перевагу репертуару гурту "Moloko", - пригадує артистка. – Перед цим ефіром я вирішила ще раз нагадати про композицію гурту "ABBA", і мені якось швидко вдалося її затвердити. Тільки потім почала хвилюватися, адже цей музичний твір досить відомий, його знає хіба що не кожен. І якщо я в чомусь помилюся, то це відразу буде помітно. В першу чергу, це стосується тексту: я часто-густо плутаю слова, особливо на роботі, тож інколи доводиться імпровізувати та вигадувати свої". Тим не менш, Нілуфар до останнього сподівається, що вдалий виступ у прямому ефірі вже вкотре запевнить її в безпідставності власних переживань. "Я помітила таку приємну закономірність: для мене кожна неділя стає особливим днем, - продовжує вокалістка. - По-перше, це час прямого ефіру. По-друге, в цей день напередодні концерту зникає моє хвилювання, а всі думки, які заважали мені протягом тижня та на репетиціях, просто забуваються. Неділя мене лікує, а тим паче ця, коли всі святкують Великдень". Хочеться вірити, що відчуття свята не тільки заспокоїть Niloo, але й принесе їй радісну звістку в кінці вечора.

                  Далі на публіку чекає виступ Назара Савка з фольклорною перлиною українського народу "Їхали козаки". Цей тиждень видався для Назара досить складним, адже йому тричі змінювали репертуар, і над своїм виступом він працював лише два дні. "Я не люблю виходити на сцену непідготовленим, - скаржиться артист. – І за дві доби звикнути до пісні трохи важкувато, адже я взагалі вважаю, що будь-який музичний твір треба виспівувати хоча б місяць. В моєму випадку проблема ще і з текстом, адже тут шість куплетів, а на слуху у мене був лише один. Та я хлопець веселий, впораюся з усіма труднощами і вийду на сцену в найкращому настрої". Українська народна пісня, яку виконуватиме Савко, є і в репертуарі гурту "ВВ", саме тому наставник хлопця брав безпосередню участь у всіх його репетиціях. Олег Скрипка не тільки давав цінні поради своєму підопічному, але й підказував йому текст. На жаль, тренер сьогодні є хіба що не єдиною підтримкою конкурсанта, адже його родичі святкують Великдень вдома у Львові. "Футболку для виступу мені дав шеф, Олег Скрипка, - на ній зображена Галя, а все інше вбрання вибирали зі стилістами проекту, - розповів Назар. – У моєму костюмі переважають кольори, притаманні традиційному гуцульському одягу, і це мене радує. Я стараюся не зрадити свого слухача і продовжую виконувати саме українські пісні. Сподіваюся, що нікому ще не набрид з таким репертуаром, і зможу й надалі популяризувати на шоу виключно нашу рідну мову та близький нашому народу музичний матеріал". Душа Савка завжди з Україною, і він сподівається на те, що жителі рідного краю підтримають його своїм голосуванням.

                  Підопічну Олександра Пономарьова – Галину Безрук, схоже, вже нічим не вразиш. Ані пісня, яку вона ніколи раніше не виконувала, ані весільна сукня в якості сценічного вбрання не завадили успішній підготовці артистки. "Я нарешті вийду на сцену з україномовною композицією, і це те, чого від мене вже давно чекала публіка, - зауважує Галя. – Звісно, хотілося б виконати щось запальне, але пісня Ані Лорак мені теж до вподоби. Вона душевна, дуже гарна. Присвячу її всім чоловікам, яким не вистачає жіночого кохання". Цього разу на ефір до конкурсантки приїде вся родина, і, звичайно, їй хотілося б порадувати свою групу підтримки якимось веселішим репертуаром. Втім, дівчина не засмучується і готова показати себе в іншому амплуа наступної неділі. "Моя робота захоплює мене, в першу чергу, тим, що я можу змінюватися кожного разу, - розповідає Галина. – Ось, наприклад, весільну сукню я вдягаю не вперше, адже вже грала наречену в одному серіалі. Там це була масштабна ініціація свята, а сьогодні в мене буде лише гарний образ, проте я встигну пережити масу емоцій, не виходячи заміж насправді. Я не забобонна, і проблема з білою сукнею полягає лише в тому, що я не зможу вдягти на сцену щось червоного кольору, як завжди роблю на удачу. Якось так склалося, що червоні аксесуари приносять мені успіх на всіх виступах". Незважаючи на те, що талісман Безрук не пасує до сценічного костюму, артистка все рівно сподівається, що фортуна не відвернеться від неї на такому важливому етапі проекту.

                  Працювати на Великдень вже доводилося раніше Павлу Табакову, який виходить на сцену наступним. "Виступати на свята – це традиція для артистів, тому нічого незвичного для мене сьогодні немає, - зізнався вокаліст. – Незважаючи на щільний графік підготовки до ефіру, паски цього тижня я також випікав: і за традиційним рецептом, і за італійською рецептурою. В останньому експерименті мені допомагала хлібопічка, яка, здається, може все". Втім, кулінарні старання не заважають творчому розвитку Павла, адже він виконує свої обіцянки та демонструє справжній драйв на сцені з легендарною піснею кінця 80-х. "Я щасливий, що виконую композицію "Queen", бо обожнюю творчість цих легендарних музикантів, - говорить Табаков. - Ми з моїм гуртом вже шість років виступаємо з попурі на пісні з їхнього репертуару. Співати такі шедеври дуже відповідально та приємно водночас. Я вдячний, що мені довірили такий музичний твір. Зроблю все для того, аби його вподобали телеглядачі". Минулого разу Олег Скрипка та Олександр Пономарьов зауважили, що хотіли б почути щось драйвове у виконанні саме цього конкурсанта, тому Павло дивуватиме не тільки публіку, але й коучів.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • тамара 16 апреля, 23:04
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ай Савко, ай молодець
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Саня 16 апреля, 08:29
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    После баттлов было понятно, что Галина в своей команде - самая сильная и яркая. Чтобы "сбить" это ощущение, давали медленные песни и придумали "блатной" имидж якобы подружки Пономарева. Этим еще и отвлекли внимание от тех членов команды, которые действительно со связями. И уж точно понятно, что уйти должен был гермофродит, за которого то поют в подпевках девочки, то мальчики.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    ЖЖ 19 апреля, 18:51
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Галя дійсно яскравіша, сильніша серед учасників команди, а ця накручена історія про стосунки нашкодила їй. Будемо надіятися, вона не зупиниться.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы