• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  вокальні бої_10

                  Наживо: Табакова плутають зі Стінгом, а Безрук співає для Пономарьова

                  Команда тренера
                  25 березня 2012, 20:30

                  На другому прямому ефірі сцену шоу "Голос країни" ділитимуть між собою учасники команд Олександра Пономарьова та Діани Арбєніної. Вокалісти обох коучів минулої неділі були присутні у глядацькій залі та стали свідками того, як підопічні Валерії та Олега Скрипки відкривали перший прямий ефір та змагалися за право продовжити свій творчий шлях на проекті. Учасники сьогоднішнього концерту ретельно готувалися та вже встигли засумувати за сценою. Тож після таких тривалих очікувань та ретельної підготовки вони готові реалізовувати накопичену творчу енергію. На глядачів чекають видовищні номери та яскраві образи конкурсантів.

                  Відкриває другий прямий ефір шоу "Голос країни" виступ Павла Табакова. Учасник ще на баттлах хотів виконати пісню Стінга, але тоді його бажання не реалізувалося. Проте Діана Арбєніна пообіцяла своєму підопічному, що він заспіває хіт легендарного рок-музиканта, якщо виграє у баттлі. "Діана виконала свою обіцянку і дала мені можливість виконати пісню Стінга у прямому ефірі, – розказав учасник. – Я дуже задоволений, що маю змогу співати те, що мені подобається. Я сам запропонував тренеру композицію "Englishmаn іn New York", тому що це моя стилістика, і Діана погодилася з моєю пропозицією". Павло зізнався, що зі Стінгом його поєднує не тільки творчість, але й певна схожість у зовнішності. "Я вже встиг стати українським Стінгом, – каже конкурсант. – Саме так мене почали називати наші журналісти. А за кордоном до мене часто підходять та питають про те, чи я не його родич. У нас з ним дійсно дещо схожа зовнішність". Та у виконання композиції британського музиканта учасник вніс від себе характерні відмінності, аби не бути схожим на нього ще й у вокальному плані.

                  Підтримувати багаття емоцій, яке розвів Павло Табаков, буде Галина Безрук. Дівчина виконає пісню "Маестро" Алли Пугачової. Учасниця зазіхнула на творчість Примадонни невипадково. "Ця пісня подобається мені ще з дитинства, коли я вперше почула її у виконанні тоді ще маленької Юлії Началової, – пояснила конкурсантка. – Відтоді я в захваті від цієї композиції, тому рада, що сьогодні виконаю саме її. Крім того, цей музичний твір має сюжет, що для мене, як для акторки, дуже важливо". Галина зізналася, що в яскравій сукні, яку пошили для її виступу, вона почувається справжньою зіркою. А свій номер Безрук присвятить тренеру, на підтримку якого дуже розраховує під час оголошення результатів ефіру. "Зараз мій маестро – це Олександр Пономарьов, – зізналася учасниця. – Я співатиму про нього та для нього, незважаючи на те, що він сидить не у восьмому ряду, а в третьому кріслі". Артистка наважилася на сміливий крок, присвячуючи пісню своєму коучу. Такий вчинок може спрацювати на її користь, якщо сьогодні долю Галини на шоу доведеться вирішувати саме тренеру.

                  На зміну суперхіту вісімдесятих приходить запальна композиція "Let's get loud" у виконанні Яни Юдіної. Учасниця вирішила на першому ж прямому ефірі її команди продемонструвати свої приховані козирі, першим з яких стане неочікуваний запальний номер на пісню з репертуару Дженніфер Лопез. "Це моя улюблена співачка, – розповіла учасниця. – А пісню "Let's get loud" я виконую вже давно, тому вирішила запропонувати її Костянтину Меладзе. Він одразу її затвердив". Конкурсантка запевнила, що хвилювання стосовно вибору пісні зникло в той момент, коли їй дали можливість виконувати одну з її улюблених композицій. Переймається дівчина тільки через взуття, в якому їй доведеться рухатися на сцені. "Латину я просто обожнюю і хвилююся лише через танці на високих підборах, які можуть виявитися не надто зручними, – пояснила конкурсантка. – І хоча раніше я ніколи не займалася хореографією, робота з балетом дається мені легко. Зі мною працюють справжні професіонали, тому впевнена: все пройде успішно".

                  Наступним на сцену виходить Кирил Туріченко. Він буде зізнаватися у коханні, виконуючи романс. "Свій виступ я хочу присвятити моїй сім'ї та близьким, – розказав учасник. – Звісно ж, хотілося б такою піснею зізнатися у почуттях своїй коханій, але поки що поруч такої людини немає". Конкурсант пояснив, що ця пісня найкраще відображає його музичні вподобання та підходить і до формату самого проекту. "Романс – це гарна та зрозуміла музика, – сказав Кирил. – Можливо, вона більш близька саме дорослим людям, але сподіваюся, що у моєму виконанні її вподобає і молодь. Крім того, я вважаю, що на шоу "Голос країни" мають лунати українські або російські пісні, які виправдовують назву проекту. Тому я дуже вдячний Олександру Пономарьову за те, що він дозволив виконати саме цю композицію".

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • 368 26 марта, 00:49
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Безрук повинна бути у лідерах, принаймні, вона співає набагато сильніше і краще за Болдузєва, який незрозуміло з яких причин зайняв 1-е місце в команді Пономарьова. Голосуємо за Галю Безрук!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы