• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4
                  • Зірки в опері

                      Про шоу

                      Олександр Онофрийчук

                      Олександр Онофрійчук: мені подобається "смачний" рок і творчість Діани Арбєніної

                      Команда тренера
                      14 січня 2012, 09:00

                      В родині хлопця співочими були бабуся та дідусь. Саме від них він успадкував хист до співу. В 11 років хлопець спробував себе на першому в житті вокальному конкурсі, після чого було вирішено віддати його у музичну школу. Так Сашко почав професійно займатися музикою по класу бандура. Після було чимало дитячих конкурсів та фестивалів, в яких він не раз перемагав.

                      Хлопець за освітою – еколог. У виборі зовсім немузичного закладу, аграрного університету зіграла роль саме музика. Вибір навчального закладу хлопець пояснив тим, що саме в цьому університеті добре розвинена самодіяльність. І саме там працює викладачка з вокалу, у якої Олександр брав уроки.

                      В університеті хлопець вперше почув рок та зацікавився новим для себе стилем. До цього Олександр співав саме народні пісні, та вже згодом рок став улюбленим захопленням, а потім і професійним музичним заняттям.

                      На п'ятому курсі став фронт-меном гурту "Стронг Тайм". У програмі гурту – класика світового року, яку хлопці грають в оригінальній тональності. Мають вони і свою репетиційну базу, в якій займаються майже кожен день.

                      Крім гурту Олександр співає в двох оркестрах. Музикою заробляє гроші на корпоративах. Для хлопця участь у проекті – шанс показати себе та заявити про свій гурт, жертвувати яким задля "Голосу країни" не стане, а зробить все можливе, щоб поєднати і роботу в гурті, і участь у шоу:

                      "Мене переповнюють емоції! Я дуже щасливий, що до мене повернулась саме Діана Арбєніна. Вона близька мені по духу. В нас з нею співпадають смаки. Знаю, що один з її улюблених виконавців – Фреді Меркурі. Мені його творчість теж подобається.

                      Мріяв попасти до Діани з самого початку, але думав, щоб бодай хтось повернувся. До її творчості я ставлюся позитивно. В її текстах є сенс, та й сама музика класна. Крім того, я сам дуже люблю рок, як кажуть по-російськи "вкусный".

                      Перед виступом я дуже хвилювався, але зібрався. Проте виступити можна було б і краще. Але я просто до моменту виходу на сцену вже встиг перегоріти. Не спав цілу ніч. Було важко, але я зібрався. Мені довелося припинити репетиції з гуртом на час сліпих прослуховувань, але хлопці мене зрозуміли та підтримали. У будь-якому випадку я хлопців не покину, а зроблю все можливе, щоб поєднувати і участь у шоу, і роботу з колективом. Всіх підтягну до себе.

                      До речі, я ще в минулому році мав піти на кастинг на перший сезон "Голосу країни. Мене батьки штурмували, щоб я пішов. Але я не відважився. Мабуть, зірки в той момент не зійшлися. Але все, що не робиться, тільки на краще. Я за цей рік виріс в плані вокалу і бачу результат".

                      Сортувати по:
                      даті    
                      популярності    
                      • Женя 17 января, 15:58
                         
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Молодець!Сашко,так тримати!
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы