• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Олеся Киричук

                  Олеся Киричук: під пісні Скрипки ледве не проломила підлогу

                  Команда тренера
                  8 січня 2012, 21:00

                  До 9 років Олесю виховувала бабуся, і завдяки їй дівчина полюбила музику. Коли вона маленькою чула бабусині пісні, обов'язково їй підспівувала. Сьогодні артистка має у своєму репертуарі близько 400 пісень інших виконавців, які вона переспівує на своїх концертах, та власний дебютний альбом. За плечима співачки перемога у вокальному телевізійному проекті, спроби виступів у жанрі рок та поп-рок, авторські музичні надбання.

                  За професією Олеся стоматолог, продовжує сімейну династію, адже її мама – також лікар. Раніше артистка заробляла співом гроші на стоматологічне обладнання, тепер – навпаки, записує пісні на гроші, отримані від основної професійної діяльності. Впевнена, аби стати зіркою, має спочатку відкрити власну клініку. Проект "Голос країни" – чергова спроба співачки заявити про себе на всю країну та стати знаменитістю.

                  Те, що до мене повернувся Олег Скрипка, - найкраще, що могло статися! Я увесь час до мого виходу на сцену думала, аби мене вибрав саме він. Я його дуже люблю, його творчість, і з піснями гурту "ВВ" у мене пов"язані найкращі спогади ще зі студентських років – ми з друзями так скакали під хіт "Весна", що ледь не проломили підлогу в квартирі! Після цього, звичайно, сусіди викликали міліцію, але подія залишилася у моїй пам"яті надовго. Олег Скрипка мені подобається, адже він вміло поєднує свій співочий і драматургічний талант, він справжній актор, артист з великої літери.

                  Раніше я працювала у жанрі поп-рок, проте для "сліпого прослуховування" обрала класичний музичний твір, аби показати, що я готова змінюватися, хочу бути різною. Мені цікаво спробувати себе в різних образах. Очевидно, тільки реп не співала б.

                  Останні кілька років я успішно суміщаю роботу стоматологом та виступи на корпоративах, адже якщо займатися тільки лікарськими справами, можна все життя просидіти в чотирьох стінах. Тому я вириваюсь, і нічого складного в цьому немає: це як кожен з нас реалізується у своїй професії та зустрічається з коханою людиною або займається якимось хобі. Я дуже хочу стати зіркою, багато для  цього роблю. Я рада, що сьогодні я на "Голосі країни".

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Объективный зритель 8 января, 23:55
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Не она ли победила в своё время в Шансе? Шикарный голос.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы