• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4
                  • Зірки в опері

                      Про шоу

                      Павел Табаков

                      Павло Табаков: думаю, що саме з Діаною зробимо гарні речі

                      Команда тренера
                      20 січня 2012, 09:00

                      Смак до музики у Павла від його батьків. Мати має музичну освіту, співає та грає на бандурі. А батько – на саксофоні, гітарі та баяні. Про те, що хлопець пов'яже своє життя з музикою, не було жодних сумнівів.

                      Павло закінчив музичну школу, Львівське музично-педагогічне училище та Львівську музичну академію. Працював у колективі "Менестрелі", п'ять років був солістом та аранжувальником октету "Орфей". А також працював викладачем основ музичних знань та вокалу у Львівській державній фінансовій академії.

                      Хлопець почав свою сольну кар'єру після перемоги у проекті "Шанс" у 2006 році. Після тріумфу у "Шансі" світ побачив його перший кліп на пісню "Тільки ти моя". Дебютний альбом Павла не змусив себе довго чекати та порадував шанувальників його творчості вже у 2007 році. Зараз на рахунку Павла чотири альбоми, а також плани у найближчий час випустити п'ятий.

                      Учасник зізнався, що на "Голосі країни" він хоче отримати досвід, заспівати з живим колективом та показати себе як різножанрового виконавця. Формат проекту вабить учасника тим, що тут оцінюють саме вокальні дані.

                      Павло Табаков: "На сцені я дуже хвилювався, але цей внутрішній мандраж дуже необхідний. Я в цьому переконався на власному досвіді. Той, хто виходить на сцену без мандражу, не має необхідного нерву. Артист має горіти на сцені.

                      Я зараз не можу оцінити свій виступ. Хочу подивитися ефір та побачити всі свої плюси та мінуси. Але якщо троє тренерів повернулися, отже, було добре. Я втішений цим. І дуже тішить мене мій вибір – Діана Арбєніна. Її мені підказало серце, моя інтуїція. Я думаю, що саме з Діаною ми зробимо гарні речі. Я не скажу, що я її фанат, але вона мені імпонує як людина. Хоч я і слухаю трошки іншу музику, але відчуваю, що ця людина мені близька.

                      На перший сезон "Голосу країни" я не пішов, тому що після перемоги в "Шансі" взагалі відмовився від участі в проектах. Вирішив піти на другий сезон, тому що мене підкупив професіоналізм проекту та живий бенд. Мені хочеться спробувати себе на проекті в різних жанрах і щоб це оцінила публіка.

                      Я знаю, що в цьому сезоні на "сліпих прослуховуваннях" виконуватимуть мою пісню "Загублені слова". І в минулому році Влад Ситнік співав мою пісню "Тільки ти моя". Звичайно, мені це дуже приємно. Сподіваюся, що буде ще багато моїх хітів, які будуть виконувати не тільки на проектах. Ми над цим працюємо".

                      Сортувати по:
                      даті    
                      популярності    
                      • Оля 20 января, 18:15
                         
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Буду болеть за Павла. Мне кажется, в четверку он попадет.
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы