• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Голос країни. Нова історія

                  Прем'єра шоу "Голос країни. Нова історія" відбудеться 8 січня 2012 в 20:12

                  Команда тренера
                  14 грудня 2011, 15:52

                  Шоу "Голос країни. Нова історія" стане першою телепрем'єру року на каналі 1+1. Дата і час ефіру заплановано на 20:12 8 січня 2012. Другий сезон буде називатися "Нова історія", тому що учасники проекту по-справжньому стають новими іменами у вокальній історії Україна.

                  Сьогодні в Києві відбулася презентація другого сезону шоу. На ній були присутні креативний продюсер шоу Ірина Іонова, музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе, генеральний директор групи 1 +1 Олександр Ткаченко і зоряні тренери "Нової історії" - Валерія, Діана Арбеніна, Олександр Пономарьов та Олег Скрипка

                  Костянтин Меладзе відзначив, що на кастинг другого сезону прийшли учасники ще більш потужні і професійні, ніж у перший раз. Ірина Іонова зазначила, що крім вокальних даних, в учасників другого сезону неймовірні життєві історії, яким 1+1 присвятить серію спеціальних коротких програм.

                  Зірковий тренер Валерія розповіла, що мріяла стати зірковим тренером "Голосу" ще з тих пір, як побувала гостею на першому сезоні. "Я була вражена. Тут все на найвищому рівні. У нас немає схожих шоу в Росії", - сказала співачка. Діана Арбеніна, тренер-переможець першого "Голосу країни", зізналася, що їй рішення бути коучем "Нової історії" далося важко. "Ви пам'ятаєте, скільки драматичних моментів було в перший раз - особливо на етапі вокальних "битв". Але я вирішила, що мені є чому повчити ще одну команду".

                  Олег Скрипка відзначив, що він розраховує не тільки навчити чогось молодих талановитих виконавців, а й навчитися чогось самому. А Олександр Пономарьов підкреслив, що досвід першого сезону надає йому впевненості.

                  Отже, четвірка зіркових тренерів почала "сліпі" прослуховування. "Нова історія" розпочнеться 8 січня на каналі 1+1!

                  Нагадаємо, що перший етап шоу "Голос країни" - "сліпі прослуховування". На цьому етапі зіркові тренери сидять спиною до сцени, і повертаються до учасників кастингу тільки якщо вокал їх справді вражає. Володарі голосу, на який повернулося кілька тренерів, зможуть самі обирати в чию команду піти. З 156 вокалістів, які пройшли попереднє прослуховування у Костянтина Меладзе, кожен тренер вибере по 14 чоловік.
                  На наступному етапі (битви "Один на один"), коли кожен тренер укомплектував свої команди з 14 вокалістів, у нього з'являється команда помічників - так званий dream-team. Це дві людини, які допомагають тренеру репетирувати, працювати з учасниками та приймати рішення. Після перших репетицій, тренери вибирають по 2 учасника зі своєї команди, яким належить битися один на один - на спеціальному музичному ринзі. За підсумками цього етапу, у кожній команді залишається по 6 вокалістів. Вони переходять до четвертого - основного - етапу шоу, де кожен сольно бореться за перемогу в прямому ефірі. На цьому етапі кращих вибирають глядачі шляхом інтерактивного голосування.
                  Головний приз проекту - контракт з найбільшою рекординговою компанією в світі Universal Music.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  captcha
                  Символів залишилось: 1000
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы