• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Сергей Нетахата

                  Сергей Нетахата: не ожидал, что повернется Александр Пономарев

                  Команда тренера
                  17 січня 2012, 13:00

                  Займається вокалом з 14 років. Закінчив Київську Муніципальну Академію естради та циркового мистецтва, кафедра естрадного співу. Також навчався академічному вокалу в Одеській консерваторії. Був солістом Черкаської філармонії. Переможець вокального фестивалю "Співограй" у 2010 році.

                  Пише вірші про кохання. До писемної творчості хлопця надихають емоції та почуття.

                  Сергій має досить дивний талісман – зламаний диск. На початку відбіркових турів на проект "Голос країни" учасник приніс його з собою ще цілим на прослуховування до Костянтина Меладзе. Та коли дістав диск, він був зламаний. Тож довелося співати акапельно. Сергій зберіг диск та взяв його з собою на "сліпі прослуховування" як свій талісман.

                  На проект учасник прийшов задля своїх шанувальників. Прагне, щоб його почули ті люди, яким подобається його творчість. Хоче на проекті реалізувати та вдосконалити себе як артиста, досягти успіху та популярності. Перемозі на "сліпому прослуховуванні" завдячує своєму викладачу вокалу.

                  Сергей Нетахата: "Я никогда ничего подобного не ощущал, как после того, когда меня выбрали. Даже не знаю с чем можно сравнить эти ощущения. Я не ожидал, что ко мне повернется Александр Пономарев. Я думал, что, может, ко мне развернется Валерия. 

                  Мой папа просто бредил мыслью о том, чтоб меня выбрал именно Александр. Так что мечта папы сбылась. Я не думал, что после выступления буду настолько счастлив. Я благодарен всем за этот шанс.

                  Я решил принять участие в шоу ради своих поклонников, чтоб меня услышали те люди, которым я нравлюсь. Я хочу расти и развиваться в музыке. Я хочу посвящать себя музыке и тем людям, которым нравится то, что я делаю.

                   Я очень благодарен своему преподавателю по вокала за то, что она меня раскрыла. От нее плохими певцами не выходят".

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы