• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  vfk

                  Табаков та Онофрійчук: між нами є здорова конкуренція, тому що проект триває

                  Команда тренера
                  18 квітня 2012, 09:00

                  Чвертьфінал шоу "Голос країни. Нова історія" подарував шанс продовжити участь у проекті лише двом найкращим вокалістам з кожної команди. Серед підопічних Діани Арбєніної ними стали Павло Табаков та Олександр Онофрійчук. Хлопці розповіли, чи їхня дружба не заважає їм конкурувати та які творчі ідеї планують разом реалізовувати після участі в конкурсі.

                  Результати чвертьфіналу стали несподіванкою?

                  П. Т.: Моя інтуїція мені завжди правильно підказує, тому попередні та наступні результати в шоу для мене дуже передбачувані. Я вже розумію, хто дійде до фіналу, а хто переможе. Але ділитися своїми міркуваннями не стану. Незабаром всі все побачать.

                  Павле, а результати останнього ефіру теж зміг передбачити?

                  Так, під час оголошення результатів я був впевнений на сто відсотків, хто покине проект, а кого залишать.

                  Павле, минулого ефіру ти дещо втратив свої позиції, коли не став першим лідером глядацького голосування. Тебе це налякало?

                  Ні. Але мої результати на попередньому ефірі встигли налякати тих, хто за мене вболіває. Одразу після завершення концерту мені почали телефонувати і запитувати, як це я не став лідером. Але в мене дійсно сильний конкурент: Сашко прекрасний вокаліст та чудова людина. Йому треба набирати голоси (посміхається – прим. ред.).

                  Сашко, було помітно, що результати минулого ефіру стали для тебе справжнім сюрпризом…

                  Так, вони дійсно стали суцільною несподіванкою. Я не думав, що буду першим лідером глядацького голосування. Крім того, як я вважаю, минулий мій виступ був далеко не найкращим. Але я дуже хочу все виправити вже цієї неділі.

                  Та все ж, своїми результатами був задоволений?

                  Звичайно. Це дуже приємно, що мені вдалося завоювати довіру людей, які за мене хвилюються.

                  З ким з учасників прощатися було найважче?

                  О. О.: З кожним. Останнім часом ми спілкуємося вже не як учасники різних команд, а як друзі. Нам завжди є про що поговорити. Наші репетиції постійно проходять разом, тому ми маємо змогу ще й радитися один з одним стосовно виступів.

                  П.Т.: Так, ми дійсно стали однією великою командою. Звісно, з кимось більше спілкуємося, з кимось менше, але все одно ми дуже близькі, тому шкода кожного, хто має прощатися з проектом.

                  Павле, яку б оцінку поставив Сашкові за його виступ у чвертьфіналі?

                  Я чув, як він співав на репетиції, і це було краще, ніж на виступі. Але це звична ситуація: у мене теж на репетиціях виходить краще, тому що сцена під час концерту "з'їдає" п'ятдесят відсотків від того, як ти намагаєшся викластися. Крім того, я вважаю, що пісню "I surrender", яку виконував Сашко, в Україні змогли би гарно заспівати лише кілька артистів, яких можна перерахувати на пальцях. І він - один з них.

                  На скільки виклався Онофрійчук за дванадцятибальною системою?

                  П. Т.: Виклався на дванадцять, а заспівав на "10+".

                  О. О.: Я думаю, що менше, ніж на "10+".

                  Олександре, а як ти оцінюєш виступ Павла?

                  По-перше, я хочу подякувати йому за виконання пісні з репертуару гурту "Queen": я і Паша – справжні фанати цих легендарних музикантів. По-друге, він заспівав її класно, по-своєму і на високому рівні. Але я не буду його хвалити, тому що, звісно, ще є куди рости, так само, як і мені.

                  Павле, який виступ Олександра тобі сподобався найбільше?

                  Композицію "Logical song" у його виконанні я прослухав разів з п'ятдесят. Я чув цю композицію в оригіналі, але саме у виконанні Сашка я її просто заслухався.

                  Йому вдалося перевершити оригінал?

                  Його виконання мені сподобалося більше, ніж оригінал.

                  Сашко, а що ти вподобав найбільше з того, що Павло виконував на проекті?

                  Виступ з репертуаром гурту "Queen" мені сподобався найбільше, тому що з їхньою піснею йому дійсно вдалося дати драйву. У позаминулому ефірі він чудово впорався з непростою композицією Вакарчука. А про його виступ з музичним твором Стінга коментарі взагалі недоречні: все було неперевершено. Всі пісні, які Паша заспівав на шоу, – настільки специфічний репертуар, що за нього візьметься далеко не кожен вокаліст. Значно простіше виконати щось таке, що знає основна маса людей. І зовсім інша ситуація, коли ти береш композицію, з якою відчуваєш, що зазіхаєш на те, що визнав увесь світ. І за таку сміливість варто хвалити людину.

                  На проекті ви встигли стати справжніми друзями. Це не заважає конкурувати на шоу?

                  П. Т.: Між нами є здорова конкуренція, яка відчувається, адже проект ще триває.

                  Важко бути друзями та водночас розуміти, що ви – учасники конкурсу, в якому виграє тільки один?

                  П. Т.: Ми чудово розуміємо, що беремо участь у конкурсі, де є місце для конкуренції, але це не заважає нашій дружбі. Я дуже хочу, щоб Сашко став голосом країни. Але й за себе можу сказати, що теж хочу виграти.

                  О. О.: Хто ж не хоче? Всі хочуть.

                  П. Т.: Так, і це нормально, адже прагнення до перемоги має бути завжди. Але я хочу сказати наступне: переможець не той, хто переміг, а як правильно сказала Діана, – той, хто має майбутнє, і буде працювати над собою й надалі. Проект – це тільки поштовх.

                  Розкажіть про ваші спільні творчі плани.

                  О. О.: Нещодавно з інтерв'ю Павла я дізнався, що він для мене хоче підготувати пісню. До цього я про це навіть не здогадувався.

                  П. Т.: Нагадаю історію: коли я вперше почув Сашка, я назвав його Саша Майне. А все тому, що його тембр дуже нагадує тембр Клауса Майне, вокаліста гурту "Scorpions". А я написав пісню, яка по своїй стилістиці нагадує репертуар цього колективу. І я її чую саме у виконанні Сашка. Тому я думаю, коли ми з Онофрійчуком гарно поговоримо, він не відмовиться її заспівати. І всі матимуть змогу почути результат нашої співпраці.

                  О. О.: Я тільки за. Якщо після проекту ми реалізуємо власні творчі плани, це буде чудово.

                  П. Т.: Сашко, ми тебе взагалі заберемо в наш колектив "Орфей" (посміхається – прим. ред).

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Оксана 1 июня, 05:51
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Сашко я горжуся тобою - ти наш, ти правдивий - талановитий, працьовитий і світлий!!! Те, що вчинила Діана на півфіналі називається підлість. Слова нічого не варті - варті вчинки, а по вчинкам - вона хотіла повністю відняти в тебе шанси на перемогу. Чому? Це може бути проста заздрість. Поряд з талантом завжди літає велика заздрість. Вона дуже винахідлива з оціми всіми брехливими словами про бажання дати тобі наснагу на майбутнє. Дуже хочу, щоб ти це розуиів і тримався далі від таких "благодійників". "кохайтеся черноброві та не з москалями..." Мудрості тобі, алюбов наша вже в тебе є - в тебе і твоєї родини. Щастя!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Олена 28 апреля, 01:02
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Начала смотреть "Голос країни" только из-за Табакова, которого помню по "Шансу". Ребята в финале разные и неплохие, но на мой взгляд Табаков - профессионал. Он точно попадает в ноты, что в прямом эфире случается сейчас далеко не всегда.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Богдана 26 апреля, 21:34
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Сашко- неймовірний, його голос просто заворожує. Йди вперто вперед далі, СПІВАЙ, НАСОЛОДЖУЙСЯ тим, що ти даруєш людям тепло і радість) Удачі , я впевнена що ти досягнеш свого) Даруй нам твої пісні ще і ще і хоч уже не на шоу) Чекаємо) Вінниця з тобою!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Witus 24 апреля, 18:59
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Не считаю, что Диана поступила некрасиво, а напротив, она единственный мужик среди тренеров. Она сделала свой выбор. А что до Александра, она ведь искренне и правду ему сказала. что у него все впереди. Она оставила в финал своего лидера. Реально будет выбор между Моняк и Табаковым. и выбор будет не просттым.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • ЛьвівМуз 23 апреля, 18:20
                    8  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Це дуже не справедливо! Олександр- ТАЛАНТ та ХАРИЗМА!! Сподіваємося на здоровий глузд Костянтина Меладзе,чекаємо від нього рішучих дій! Поверніть Онофрійчука у проект і дайте йому в чесній боротьбі перемогти !! Арбєніна у "Голосі Країни 2" весь час вела себе неадекватно та не об"єктивно! Не дайте цій жінці чинити самосуд,адже те що вона скоїла,так і називається! Просимо організаторів та членів жюрі повпливати на долю проекту і встановити справедливість!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • OLKA 23 апреля, 17:05
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ребята творческих вам успехов) голосовать буду за Павла) у вас была действительно здоровая конкуренция и чисто по зрительским голосам победил Павел! поступок Дианы??????????? Наверное, потому что она максималистка)
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Арсен Мерзоян 23 апреля, 08:49
                    9  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Арбенина поступила ОЧЕНЬ ПОДЛО и некрасиво по отношению к Александру. Своей оценкой она его помножила на ноль ОТОМСТИВ ТЕМ САМЫМ ЗА ВЫЛЕТ АНУСИ.Она не простила парню что именно он в прошлом эфире набрал большее количество зрительских голосов в результате чего покинул проект ее протеже Ануси. И что это за конкурс в котором берут участие проФФессионалы типа Табаков,Туриченко,Жадан. Так давайте на третий сезон позовем Анилорак,Повалий,Кобзона. У парня был реальный шанс а его Арбенина самым подлым способом украла. Я все передачу не мог понять что там делают такие артисты как Назар Савко,его уровень это самодеятельный кружок сельского клуба , но в финале уж лучше пусть победит он чем этот самодовольный Табаков. Вы помните как на прошлом эфире когда объявили лидера голосования, сказали что большее количество набрал без сменный лидер ,Табаков поднимает руки !!!!!!!! и тут объявляют Александр Онофрийчук, Арбенина в оппе ,Табаков в шоке.
                    Оксана 1 июня, 05:59
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Дякую тобі, Арсен
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Лиля, Виктор Винница 23 апреля, 02:18
                    12  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Саша, ты профессиональный артист, прекрассной души человек - это видно в каждом жесте, слове, взгляде. Сегодня произошло какое-то недоразумение. Мы " в шоке". Я расцениваю поступок Дианы как предательство и подлость ( как в подборе песни, так и в процентах). Песню ты исполнил на 100%. Ты должен был быть в финале- она боялась этого, и не дала тебе шанса. Очень жаль, но у тебя все впереди. Оставайся таким же! Храни тебя Господь!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • inna 23 апреля, 01:00
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Cаша Винница с тобой!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Елена 23 апреля, 00:49
                    9  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    На самом деле, с трудом нашла мелким шрифтом про команду Арбениной. Она может нравиться, может не нравиться, не в ней дело. Ребята в её команде прекрасные. Ну, Сашенька просто какое-то неожиданное чудо. Сашко! Ты талантливый и у тебя доброе не завистливое сердце. Диана,конечно, очень некрасиво поступила. Но это ее решение. Ты сам знаешь, что должен был остаться на шоу. Хотя Павло великолепный певец. А ты не певец, ты - душа. Очень тебе душу твою оберегать надо.И правильно, не обращай на них внимания. У тебя много фанатов, тебя любит страна, тебя любит Бог, сохрани себя. Дай Бог, тебе счастья, как настоящему человеку, любви настоящей и творческих успехов. Мы за тебя, любим тебя, гордимся, что наша страна богата такими добрыми и настоящими талантами!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  1234
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы