• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    таланти_42

                    Таша Круз затанцює вперше, а Сергій Юрченко з танцями давно на "ти"

                    Команда тренера
                    13 липня 2011, 09:00

                    До участі в "сліпому прослуховуванні" Таша Круз ніколи не акомпанувала собі під час співу. Вперше поєднати свій вокал та гру на фортепіано дівчина наважилася на проекті "Голос країни", і цей дебют виявився успішним. На першому прямому ефірі Таша випробовуватиме себе знову: цього разу їй доведеться одночасно співати і танцювати. На щастя дівчини, з усіма учасниками проекту зараз працює викладач хореографії, а тому справлятися з постановкою номеру трохи легше.

                    "Хореографічного минулого в мене немає, я до сих пір ніколи танцями професійно не займалася. То й перші кроки на заняттях давалися мені нелегко, зараз вже краще, - зізнається Таша. – В моєму прогресі велика заслуга викладача. Ми швидко знайшли спільну мову, я почуваюся легко та з великим задоволенням вчу нові танцювальні па". За словами дівчини, рухатися під музику вона дуже любить. "Раніше обожнювала ходити на дискотеки, проте це було до тих пір, доки не з'явилися діти. Зараз на це, на жаль, немає часу", - говорить учасниця команди Діани Арбєніної.

                    Втім, яку б пісню Таші не довелося виконувати, все одно вокал буде на першому місці. "На сцені багато рухатися в мене не вийде, адже ще потрібно співати. Проте буду намагатися максимально розкрити свій танцювальний потенціал в тих межах, в яких він не заважатиме вокалу, - розмірковує Круз. - Це мій перший подібний досвід, і я сподіваюся, він буде вдалим".

                    Її колега Сергій Юрченко, навпаки, вже знайомий з хореографією. "Я танцював раніше у школі. Вальс, румба, ча-ча-ча – в нас були заняття у старших класах, які я із задоволенням відвідував, - пригадує співаючий міліціонер. - Зараз на уроках хореографії в рамках проекту педагог більше займається постановкою номеру для мене, а не вчить активно рухатися. Важливо, щоб виступ був повноцінним, цікавим для глядачів. Нехай в ньому буде небагато танців, проте кожен рух на сцені повинен мати сенс, беззмістовного нічого не буде". Шкода, що демонструвати свої хореографічні вміння у повній мірі Юрченко на першому прямому ефірі не планує, адже немає кому з хлопців й скласти конкуренцію танцюючому Олексію Мартиненку, підопічному Стаса П'єхи.

                    За словами Сергія, він встиг потоваришувати з усіма учасникам команди Діани Арбєніної. "Кожного дня телефонуємо один одному, ми вже як одна сім'я, - говорить Юрченко. - Не можу виділити когось, з усіма спілкуюся однаково часто і вже не тільки щодо репетицій, а й взагалі про те, як в кого справи". З Днем народження, що був нещодавно у Діани Арбєніної, вітали її артисти теж разом. "Співали всією командою "Happy Birthday", сподіваюся, їй це передали", - розповіла Таша Круз.

                    І, звичайно, всі підопічні Арбєніної з'являться на її київському концерті, де 15 липня їх коуч дасть учасникам "Голосу країни" справжній мастер-клас, як варто працювати з публікою наживо.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Маша 17 июля, 20:47
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Этим выступлением ВСЁ перечеркнули........Ужасно
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Ольга 14 июля, 20:07
                      10  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Класс! Поскорее бы эфир. Таша, не волнуйся, у тебя всё получится! Уверенна, ты и с этим справишься.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы