• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня

                  Про шоу

                  Mineeva_batl1_9

                  У Мінєєвої зрілі романтичні стосунки, а у Башкіної та Ситніка вільні серця

                  Команда тренера
                  14 липня 2011, 09:00

                  В команді Олександра Пономарьова дівчат вдвічі більше за хлопців, проте годі й сподіватися на появу романтичних відносин між ними. Як виявилося, деякі з вокалістів вже знайшли свої другі половинки, а самотні навряд чи наважаться будувати кохання зі своїми конкурентами.

                  "Мій хлопець дуже радіє, що я беру участь у цьому проекті, - розповідає Даша Мінєєва. - Звичайно, як будь-який чоловік, ревнує мене до інших чоловіків, проте розуміє особливості моєї професії. У нас досить зрілі для нашого віку стосунки. Ми поважаємо інтереси та особисте життя один одного". Приховувати наявність коханої людини Дар'я не бачить сенсу.

                  "Це може бути вигідно лише хлопцям, за яких голосують закохані в них тринадцятирічні дівчатка, - стверджує артистка. - В мене трохи інша цільова аудиторія".

                  Напевне, саме своїм прихильникам Мінєєва сподівається сподобатися в образі жінки-воїна, який для неї підібрали стилісти.

                  "Для мене це досить звичне амплуа, адже всього у житті я досягала самостійно. Пригадую, як тільки переїхала до Києва, могла жити на 10 гривень цілий тиждень, - говорить Даша. – Що стосується безпосередньо виступу, то я задоволена тим, що вперше мені дали виконувати пісню, яку я дійсно хотіла. Нарешті я зможу розкритися в тому, що мені до вподоби". За словами вокалістки, композиція в неї складна, навіть, для статичного виконання, проте дівчина планує ще й рухатися по сцені. Для неї це звично, адже Мінєєва завжди танцює під час своїх виступів.

                  Близькими танці є й ще двом учасницям: Катерині Грачовій та Аліні Башкіній. Катя продемонструвала свої рок-н-ролльні вміння в ефірі "Сніданку з 1+1", де виконувала пісню Елвіса Преслі "Blue suede shoes". У свою чергу, Аліна розповіла, що раніше займалася народними танцями. "Для першого ефіру в мене така пісня, яка не потребуватиме акробатичних трюків чи різких рухів, - говорить Башкіна. – В цьому випадку доведеться зачаровувати аудиторію скоріше своєю акторською майстерністю. Над цим ми і працюємо з хореографом: педагог підказала мені, як зробити мій образ більш сучасним. Проте я сподіваюся, що в мене ще буде можливість взяти участь в якомусь запальному та драйвовому номері".

                  До речі, особисте життя дівчини не є таємницею. "Моє серце вільне. Для цікавого спілкування з гарними людьми я відкрита завжди, проте той, хто хоче бути поруч зі мною, повинен розуміти, що я людина творча", - посміхається Аліна, натякаючи, що будувати стосунки з артистом не входить в її плани, адже всі творчі люди дуже амбіційні та часом вередливі. Солідарним з дівчиною виявився й Владислав Ситнік. Він не афішує наявність чи відсутність своєї другої половини, проте під час розмови наголошує на тому, що вільний час проводить виключно з друзями.

                  "Я люблю ходити на дискотеки, проте не танцюю, - зізнається Влад. – Більше люблю пограти на більярді, в боулінг, сходити з друзями до спортбару". І навряд чи подібні чоловічі захоплення включають в себе дівчину поряд. Проте думати про особисте життя Ситніку зараз немає коли, адже він єдиний учасник команди Олександра Пономарьова, який живе не в Києві. До столиці Влад приїхав лише цього тижня і в екстреному порядку надолужує пропущенні репетиції та заняття з хореографії. "Я не боюся, що в мене перші уроки тільки зараз, - говорить хлопець. – Я здібний, швидко всьому навчуся!".

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Дядя Сегодня, 00:56
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Так раньше у Ситника "поддержку" показывали очень красивую брюнетку? Бросил уже чи шо?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Оксана 14 июля, 15:13
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Не порядок! У самого красивого парня и самой красивой девушки на проекте нет любимого человека! Поклонники, вы где? А-у!!!!!!!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы