• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    обійми команди діани у редрумі_12

                    Вечірка у Crystal Hall: Іван Ганзера "розкачав" зал, а Арсен Мірзоян "начудив"

                    Команда тренера
                    3 вересня 2011, 12:30

                    Вчора, 2 вересня, на сцені столичного розважального закладу Crystal Hall виступили тринадцять кращих вокалістів шоу "Голос країни". Для Наталки Гордієнко, Івана Ганзери, Арсена Мірзояна, Тоні Матвієнко, Міли Нітіч, Стаса Конкіна, Влада Ситніка, Василя Логая, Олексія Мартиненко, Ольги Шаніс, Каті Грачової, Даші Мінєєвої та Ірини Пойзен, які цього вечора виступали на сцені, це був перший спільний концерт у клубі. Усі вокалісти без виключення виклалися більш ніж на сто відсотків, не шкодуючи ані сил, ані голосових зв'язок. Хоча вже сьогодні з самого ранку в них проходить репетиція ефірних номерів, а у неділю, 4 вересня, вісім претендентів на звання голосу країни будуть дивувати глядачів своїми півфінальними виступами.

                    На концерті молоді та талановиті вокалісти виконали по дві пісні. Дехто заспівав і свої авторські композиції. Крім того, в цей вечір склалися найнесподіваніші дуети. Так, наприклад, Олексій Мартиненко та Даша Мінєєва, які відкривали концерт, заспівали в дуеті та розігріли публіку ритмами хіп-хопу під пісню "Let's Get It Started" американської групи Black Eyed Peas. Олексій зізнався, що цю пісню вони разом виконували раніше, ще до участі у шоу "Голос країни". Він дуже розраховував на згоду Даші заспівати її вдруге.

                    До речі, підтримати свою команду прийшов Олександр Пономарьов. Проте танцював він тільки під час сольного виступу своєї підопічної Даші Мінєєвої.

                    Шквал емоцій у залі викликав дует Міли Нітіч та Влада Ситніка. Разом вони виконали композицію Андреа Бочеллі "Vivo per lei". Дует з відомим італійським виконавцем – давня, поки що нездійснена, мрія Влада. Бажання заспівати саме цю пісню народилася у молодого виконавця вже давно. Тому він дуже зрадів, коли його музичні уподобання підтримала Міла. 

                    Винесли на суд глядачів свої власні пісні Ольга Шаніс, Василь Логай, Катя Грачова та Тоня Матвієнко. Ритмічну композицію "власного виробництва" під назвою "Играем в любовь" виконала Ольга Шаніс. Пісня народилася під впливом історії кохання одного дня. Шаніс зізналася, що цю композицію можна вважати помстою хлопцеві, який не захотів бути з нею разом.

                    Василь Логай з характерним йому оптимізмом надихнув публіку своєю авторської піснею "Новий день прийде". Він написав цю композицію, аби не пояснювати своїй знайомій, що все складно і просто одночасно, навіть тоді, коли світ провалився після невдалих стосунків. Власний репертуар Василя Логая налічує кілька десятків пісень. До речі, він був єдиний, хто не дочекався закінчення вечірки, та одразу після свого виступу поїхав додому, аби відновити сили перед недільним ефіром.

                    Тоня Матвієнко розказала глядачам, які кольорові сни бачить щоночі, виконуючи пісню "Мої сни". Цю композицію Руслан Квінта написав спеціально для Тоні та втілив у ній романтичний образ самої вокалістки. Незважаючи на те, що формат пісні важко назвати клубним, Тоня зізналася, що не хвилювалася, як її сприйматиме публіка. Вона впевнена, що шанувальники її творчості знають та впізнають образ Тоні Матвієнко завжди. Після виконання власної композиції на сцену до неї вийшли Ештар Раді, Женя Червоножко та зірковий тренер дівчат, Руслана. Разом вони виконали пісню "Край, мій рідний край". Як зізналася сама Руслана, їй було "не впадло" прийти та підтримати дівчат, незважаючи на шалений графік роботи.

                    Неабияк "розкачав" публіку запальними мотивами твісту з піснею "Хмуриться не надо, Лада" Іван Ганзера. Гості танцювали не тільки біля сцени, але і на ній! Після виконання композиції Ваня подякував своїм невгамовним танцюристкам з імпровізованого балету, які видерлися до нього на сцену.

                    Сталевий голос країни, як сам себе називає Арсен Мірзоян, почав свій виступ з жартівливих пісень оптиміста. Вдосталь "начудивши" та розвеселивши публіку, він нарешті порадував своїх прихильників композицією групи Океану Ельзи "Я не здамся без бою". А після виступу всіх запрошував до бару.

                    Завершувала вечір тендітна та романтична Наталка Гордієнко. Першою вона виконала пісню Земфіри "Искала", а другою прозвучала вже відома у її виконанні композиція "Family Portrait", з якою вона стала лідером глядацького голосування на першому ж ефірі "Голосу країни". Разом з Наталкою співав та танцював увесь зал.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Мари 8 сентября, 13:51
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      По поводу Арбениной могу поспорить - ей и не нужно блистать, ее любят такой, какая есть. И будут любить, и она это знает. А Руслана - герой одного дня, смыть макияж и снять нелепые наряды - и о ней все забудут!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      па... 11 сентября, 01:25
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Убедительно...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • пахан 8 сентября, 01:36
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Як зізналася сама Руслана, їй було "не впадло" прийти та підтримати дівчат... P.S. На протяжении всего шоу поумнее слов от неё не слышали! Таким "даром" блестала и Арбенина!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Nik 5 сентября, 22:57
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Оля Шанис-очень и очень КРУТО. На проэкте таких талантливых больше нету.
                    • алла 4 сентября, 23:07
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      классно описываете события!!!!!!!!очень интересно,будто сам побывал на вечеринке!спасибо!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • андрей 3 сентября, 22:41
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      а есть какаято запись етой вечирки?
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы