• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Віталіна Васалатій Пономарьов

                  Віталіна Васалатій: з Пономарьовим я не загравала

                  Команда тренера
                  5 лютого 2012, 22:00

                  Віталіна родом з Вінничини, походить з сім'ї викладачів. Батько дівчини грає на багатьох музичних інструментах, а старша сестра Вікторія не тільки чудово співає, але й пише пісні, брала участь у першому сезоні проекту "Голос країни", проте на "сліпих прослуховуваннях" її ніхто не обрав. Цього разу на шоу сестри Васалатій прийшли разом, й обом дівчатам посміхнулася фортуна.

                  Сама Віталіна співає з дитинства, музичній грамоті її навчив тато. Після закінчення школи вона переїхала до столиці, де здобула вищу спеціальну освіту: дівчина є бакалавром факультету музичного мистецтва КНУКіМа і наразі закінчує Київську муніципальну академію естрадного та циркового мистецтв за спеціальністю "естрадний вокал". У вільний від навчання час вокалістка виступає разом з живим гуртом "Unity", виконує іноземні хіти. У майбутньому бачить себе виключно артисткою і впевнена, що не може займатися нічим, окрім музики. Раніше Віталіна брала участь у багатьох кастингах, проте всі вони закінчувалися невдало, то ж "Голос країни" – це її перший позитивний досвід.

                  Віталіна: Зазвичай, перед виходом на сцену я ніколи не хвилююся, проте коли беру участь у таких кастингах, де треба вийти і показати усі свої вокальні дані в одній пісні, відразу втрачаю голос і впевненість у собі. Так що, тут, на "сліпому прослуховуванні", мені дійсно пощастило. А той факт, що тренери сиділи до мене спиною, навіть, полегшив мою участь, адже я могла дивитися на усміхнені обличчя людей у залі, які підтримували мене з перших секунд виступу.

                  Потім, коли вже до мене повернувся Олександр Пономарьов, я почала працювати на нього. Проте я ще раз хочу підкреслити: у моїй поведінці на сцені та рухах не було жодних загравань, адже в мене є кохана людина, яку я ціню та дуже поважаю. Мій хлопець також музикант, він грає на саксофоні в одній зі мною групі. Звичайно, ревнує мене і хоче створити зі мною спільний проект, проте на даному етапі, коли до "Голосу країни" я пройшла сама, він мене дуже підтримує.

                  Пісня, яку я виконувала, близька мені тому, що в ній є настрій, характер та емоції, які можна було показати на сцені. Взагалі я люблю гурт No Doubt та їх солістку Гвен Стефані, їх рання творчість була дуже глибокою та цікавою мені. Я хотіла прийти на прослуховування з такою композицією, яка мені дійсно подобається, а вже чи можна в ній розкрити вокал на повну, було не надто важливо.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Имя 6 февраля, 00:02
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Прекрасная харизматичная фирменная исполнительница! Искренне желаю, чтобы коррупция проекта не победила....
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы