• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  нилу и рожден

                  За лаштунками: фаворити Міки Ньютон та справжня романтика "Голосу країни"

                  Команда тренера
                  17 квітня 2012, 16:19

                  Для вокалістів шоу "Голос країни" неділя за традицією починається опівдні, адже саме у цей час стартує генеральна репетиція вечірнього ефіру наживо. Зважаючи на Великдень, деякі прокинулися у вихідний раніше, ніш завжди, адже ходили святити паски. Інші потурбувалися про це заздалегідь: так, наприклад, Назар Савко сходив до церкви в суботу, а Павло Табаков зізнався, що паски випікав, але святили їх його рідні, доки він спав.

                  Жодна репетиція не проходить без курйозів, тому цього разу також були і сльози, і забуті на сцені слова пісні, і зміна образу за кілька годин до концерту. Найбільш засмученою виглядала Niloo – дівчина проплакала цілий день, і заспокоїти її змогли тільки психолог проекту та медикаменти. "Я мала відкривати концерт, і це додавало мені хвилювання. А потім в якийсь момент усвідомила, що пісня зовсім не моя, і змінювати щось вже надто пізно. В той момент у мене опустилися руки", - пояснила свою поведінку артистка. Вже в ефірі Нілуфар поборола свої переживання, але після виступу готувала себе до прощання з проектом.

                  Генеральна репетиція не надто вдало пройшла і для Василя Жадана та Рождена Анусі. Якщо перший в якусь мить забув слова, то другий половину своєї пісні взагалі виконав спиною до тренерських крісел, не промовляючи вголос текст. "Я не бачу ніякого сенсу викладатися на повну, якщо співаю для пустої зали. На концерті все буде так, як має бути", - запевняв підопічний Діани Арбєніної. І хоча цієї неділі глядачі досить активно голосували за Рождена, врятувати його від вибування з шоу їм, на жаль, виявилося не під силу. Сам вокаліст був готовий до таких результатів, і в ред-румі обіцяв Нілуфар, що зі сцени вони підуть разом. Ці конкурсанти дуже потоваришували, тому до останнього моменту підтримували один одного.

                  У свою чергу, під час ефіру виявилося, що у Галини Безрук була справжня зіркова підтримка в особі... Міки Ньютон. Відома українська співачка написала 3g-репортеру проекту Нікіті Добриніну в одній з соціальних мереж, що вболіває саме за Галю, назвавши останню "щирою та гарною дівчиною". Міка дивилася онлайн-трансляцію шоу з Лос-Анджелесу: виявляється, разом з Назаром Савком вона брала участь у різних вокальних конкурсах ще в дитинстві, Кирил Туріченко заспівав одну з її улюблених композицій, а у виконанні Сашка Онофрійчука вона б хотіла почути щось україномовне. Це ще раз доводить, що проект "Голос країни" цікавить не тільки пересічних глядачів, але й професійних артистів, які вже заочно знайомляться зі своїми майбутніми конкурентами.

                  Сама ж Галина розповіла за кілька хвилин до ефіру дуже зворушливу історію про одну зі своїх прихильниць. "Моя мама працює в аптеці, вона фармацевт-провізор, - говорить Безрук. – Мама завжди дуже уважна до клієнтів, тому особливо її люблять люди похилого віку, які купують ліки тільки у неї. Так днями до неї прийшла одна бабуся й розповіла, що їй немає до кого піти подивитися телевізор на Великдень. Виявилося, що в неї вдома дуже погана трансляція телеканалу, тому вона чекає на мій виступ і йде у гості до однієї сусідки дивитися саме його. А потім йде до іншої і просить її відправити за мене sms-повідомлення, бо не може це зробити сама через поганий зір. Як не співати для таких людей?". І хоча артистка попрощалася з шоу "Голос країни" цього тижня, її творчі плани дуже різноманітні, і вона вже готує нові сюрпризи для своєї публіки.

                  Цікавим моментом цього ефіру стали також власні відео, записані самими учасниками для своїх відео-профайлів. Втім, те, що побачили глядачі, - далеко не все, що зняли конкурсанти. Так, Наталія Пічкур розповіла, що крім відео з її роботи був ще ролик з Дня народження її коханого чоловіка. Вона подарувала йому здійснення мрії – політ на гелікоптері, але ці кадри не потрапили до фінальної версії ролику. Купу відзнятого матеріалу приніс режисерам і Назар Савко. "Всі побачили, як Нілу годує лебедів на озері. Так ось, я там теж був, - посміхається учасник команди Олега Скрипки. – Просто Костянтин Меладзе схожий мені на білого лебедя з великими крилами, а ми всі поруч з ним наче маленькі гидкі каченята. І по мірі продовження шоу ростуть наші професійні якості, щоб ми врешті також перетворилися на білих лебедів. Ось така романтика шоу "Голос країни".

                  В перерві перед оголошенням результатів глядацького голосування до ред-руму завітала режисер-поставник шоу Катя Царик і подякувала всім вокалістам за професійну реалізацію її задумів на сцені. "Я в захваті від усіх, це був крутий ефір, - сказала Катерина. – Мені пишуть родичі після кожного номеру, як усе сьогодні яскраво, а вони мене зовсім не часто хвалять". Після таких коментарів конкурсанти у найкращому настрої пішли на сцену, щоб потім зійти з неї у статусі півфіналіста проекту чи вже його екс-учасника.

                  Так виглядає "Голос країни" поза кадром, а вже найближчим часом чекайте на парні інтерв'ю вокалістів шоу. Чи поділять український репертуар Назар Савко та Ілларія? Чи був роман між Кирилом Туріченком та Марією Яремчук? В чому Наталія Пічкур допомагає Ангеліні Моняк? Яка вона, чоловіча дружба між Олександром Онофрійчуком та Павлом Табаковим? Відповіді на ці та інші питання – незабаром на нашому сайті.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Kate 18 апреля, 16:24
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Круто! Лучше бы больше такого показывали в 3g-репортере, а не бессмысленные реплики ведущего!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы