• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Червоножко після виступу_18

                    Наживо: Бугайова готова до вибування з шоу, а Червоножко не встигає вжитися в образ

                    Команда тренера
                    1 серпня 2011, 20:21

                    Прямий ефір "Голосу країни" розпочався сьогодні з хвилини мовчання на честь загиблих шахтарів у Луганській та Донецькій областях. За своєю ініціативою Діана Арбєніна виконала пісню "Нежность", вшанувавши пам'ять жертв трагедії. А конкурсну програму відкриває команда Руслани.

                    Хіт минулого століття знову випало співати Василю Логаю. "В моєму плеєрі немає жодної пісні Лєонтьєва, проте не секрет, що за роки ресторанної роботи мені доводилося переспівувати його репертуар не раз, - пригадує вокаліст. - Зараз на шоу я нарешті дослухався до тексту і зрозумів суть цієї пісні, а не просто буду механічно озвучувати завчені слова та ноти. На проекті це номер, а не переспівування чийогось репертуару. І для мене головною ідеєю мого виступу буде свобода, незалежність". Втім, пісня "Дельтаплан" є досить вокальною, що приваблює Логая. "Голос в цій пісні можна показати, проте справа в тому, що я хотів би робити це в альтернативному музичному матеріалі, - наголошує Вася. - У мене інший смак, то й виконувати я хотів би інші композиції. Втім, оскільки я на шоу, маю демонструвати, що можу співати будь-що. Дуже сподіваюся, що люди, голосуючи за мене, розділяють мене як артиста та репертуар, який я виконую. Адже, якщо вони прийдуть на мої концерти, то не почують тих пісень, які я виконую зараз на проекті. Сам я б волів розкритися у поп-році, фанку, соулі, поп-джазі, звичайно, англомовному".

                    Перед своїм виступом Ліка Бугайова переймалася й через сукню, й через зміну амплуа. "Для глядачів, напевне, дуже незвично, що в мене такий жіночний образ, - говорила дівчина. - Але я рада, що маю змогу показати себе з нових сторін. Пісню "Відпусти" я дуже відчуваю, вона мені близька. А виконати щось з репертуару "Океану Ельзи" було нашим спільним з тренером рішенням, тим більше, що саме ця композиція відповідає моєму сьогоднішньому настрою та почуттю кохання, яке є в моєму житті". Сьогодні лірична Ліка виходила на сцену з острахом. "Я дуже боюся підвести глядачів, які за мене вболівають, та Діану, - зізналася вона. - До вибування з проекту я готова завжди, але намагаюся не думати про це часто, бо це може вплинути на мій виступ. Зайві хвилювання мені ні до чого. Треба менше думати про погане і якщо й робити це, то подалі від сцени".

                    Композицію з репертуару Едіт Піаф для Євгенії Червоножко обрали Руслана та Олена Коляденко. "Я, навіть, не думала про цю пісню, адже це зовсім новий для мене репертуар, - говорить Женя. - Проте ця незвичність мені дуже цікава: і мова, й образ. Позаду тиждень творчої роботи, і я дуже сподіваюся на гідний результат. Французької я не знаю, співаю виключно на слух, завчивши текст. Безумовно, помилки будуть: я розумію текст в цілому, проте не окремо кожне слово". За словами дівчини, тиждень для репетицій – це дуже мало. "Готуватися в короткі строки важко не так у фізичному плані, як у моральному, - пояснює вокалістка. - Все, що відбувається в рамках проекту, - це значна подія, і ми не встигаємо так швидко переключатися з одного виступу на інший. Хочеться більше часу, аби осмислити нову композицію, вжитися в неї, бути елементарно впевненою в новому образі".

                    Таша Круз виступатиме у супроводі своїх добрих знайомих – квартету "AlterEgo". За словами артистки, ці музиканти найкращі з тих, кого вона колись чула у своєму житті, а пісня на сьогоднішній ефір – одна з її найулюбленіших. "Цю композицію я вже давно хотіла виконати, і зараз, мабуть, настав слушний час, - пояснила Таша. - Як сказала Діана, я співатиму історію свого життя. Дійсно, це так і є, але не з боку оточуючих людей, а зсередини мене. "Голос країни" став своєрідним світлом в кінці черги однакових днів, які я проводила вдома. Проект відродив мене у творчому плані і в цілому як особистість". Покинути проект Круз не боїться, а переживає тільки за те, щоб повністю відчути свою пісню. "Після довгих репетицій почуття трохи притупляються , і я сподіваюся, що у прямому ефірі видам апогей всіх своїх прагнень та можливостей", - висловила надію Таша.

                    Представник сильної половини команди Руслани – Тьома Верещака знову робитиме ставку на пісню. "Мені дістався невмирущий хіт, і я неймовірно цьому радий, - посміхається Тьома. - Пісню вибрали випадково: я прийшов на репетицію без музичних заготівок, тому композицію шукали, як то кажуть, навмання. "Hotel California" я вже виконував раніше, отже, певний сценічний досвід з цим репертуаром в мене є. Втім, переспiвувати оригінал один в один не є моєю метою, обов'язково зміню вокальні партії під себе". Незважаючи на те, що минулого тижня саме глядачі залишили Верещаку в шоу, улюбленцем публіки він себе не вважає. "Для мене немає такого означення як фаворит чи ні, - говорить Тьома. - Існує поняття роботи, творчості, того, що я роблю на сцені. Відповідно, не можу сказати, що мені байдужі рейтинги, проте до виступу ставлюся як до улюбленої справи, яку не покину, незважаючи на думку оточуючих. Хоча не буду лукавити: симпатія глядачів мені приємна і дуже бажана. Я хочу бути цікавим артистом – людиною, яку буде приємно слухати багатьом".

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Лика 3 августа, 14:05
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      А меня удивляет, что здесь нет комментариев ! Хотя... повозмущаться по поводу Матвиенко , оно , конечно, интересней !? Лично мне эти две девушки - Бугаева и Червоножко - очень нравятся , классно поют ! А по поводу Верещаки , его исключения, у меня такое мнение : Руслана сошла с ума !
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы