• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Ангеліна Моняк

                    Наживо: перевтілення Савка на Скрипочку-молодшого та Моняк у ролі кішки

                    Команда тренера
                    29 квітня 2012, 21:36

                    Після ліричного виступу Олександра Пономарьова та Марії Яремчук на глядачів чекає запальний дует... зіркових близнюків! Назара Савка давно вже називали сином Олега Скрипки, й тепер тренер та його підопічний вирішили розвіяти всі сумніви оточуючих і продемонструвати нарешті свій родинний зв'язок під час спільного виконання пісні "День народження". Сам Назар зауважує: в репертуарі його коуча стільки хітів, що було дуже важко вибрати лише один для шоу-номеру. "На одному з ефірів я мав співати "Музику дику" Олега Юрійовича, яку чомусь не затвердило керівництво каналу, - пригадує артист. – Радий, що зараз маю можливість все-таки виконати щось подібне, але вже в дуеті з тренером. Мене увесь час тут називають Скрипочка-молодший, то вже як з татом разом не виступити? Це прагнення було у мене завжди, і нарешті воно втілиться у життя. У гурту "ВВ" безліч класних пісень, зокрема, зі старих альбомів, але найбільше мені запала в душу "Пісня", кліп на яку я нещодавно побачив в Інтернеті". Савко не переймається, що яскраве шоу може відволікти глядачів від голосування за нього. Вокаліст впевнений: його аудиторія залишиться йому вірною, незважаючи на конкуренцію з вихідцями із Західної України. "Я не пророк, щоб бачити або не бачити себе у суперфіналі, але мені було б цікаво поборотися з Пашею, - розмірковує Назар. – Дівчата самі там собі хай конкурують, а ми вже розберемося по-пацанячому". Але аби це сталося, публіці необхідно не забувати голосувати за Савка, який ще повернеться на сцену за деякий час з авторською композицією.

                    А поки що – виступ Ангеліни Моняк, якій випала честь виконати уривок з мюзиклу "Cats". Сама дівчина своїм репертуаром не задоволена, проте змирилася з ним та намагатиметься викластися на повну. "На жаль, ми не знайшли жодної композиції, яка б мені підійшла краще, - скаржиться артистка. – Я хотіла співати "Adagio", але музичний продюсер назвав її вже досить заспіваною. Було кілька варіантів, ми хотіли навіть переробити шлягер "Killing me softly" на академічний манер, але потім все ж зупинилися на початково класичному творі. Пісня "Memory" мені не до вподоби: це гарний репертуар, але не фінальний. Та ж композиція, з якою я була на "сліпому прослуховуванні", набагато краще розкриває мій голос". Та незважаючи на результат, з яким Ангеліна вийде з шоу, плани на майбутнє в неї вже є. Вона збирається вчитися та одночасно реалізовувати себе як артистку. "Я хочу працювати з автором пісні "La Voix" Фредріком Щемпе – мені здається, він би міг створити для мене неймовірний репертуар, - мріє Моняк. – Звісно, хочу відкрити себе як академічну вокалістку, але не відкидаю можливості надалі виконувати оперно-естрадні пісні, адже це наразі дуже популярний жанр". Та на заваді втіленню цього бажання у життя ніяк не стане контракт з компанією Universal, а тому Ангеліна так само, як і інші учасники, потребує підтримки глядачів.

                    Наступним презентує публіці авторську композицію "Ти просто слухай" Назар Савко. За його словами, вже минуло багато часу з моменту написання цієї пісні, але її визнання відбулося нещодавно. Цей успіх Назар хоче закріпити у фіналі, заспівавши свій хіт на всю Україну. "Ця композиція є моєю своєрідною візитною карткою, адже як виконавець у багатьох слухачів я асоціююся саме з нею, - запевняє Савко. – Більш того, ця пісня є, мабуть, єдиною, яку моя мама високо оцінила. А вона в мене суворий музичний критик і ніколи не скаже на чорне, що воно біле, чи навпаки. Тут, на проекті, Олег Скрипка відкрив мене як драйвового артиста, "живчика", але зараз вже хочеться показати свою ліричну сторону. Крім того, завдяки цьому шоу я нарешті приніс радість батькам, адже вони побачили, що я не просто так у Львові увесь час пишу пісні, а вони насправді комусь потрібні. Тепер у них з'явилася надія, що з мене будуть люди". Жарти жартами, але на сьогодні Назар написав більше 100 пісень для себе та інших львівських артистів. А минулого року разом з ними він навіть зняв мюзикл "Згадати першу любов", який можна переглянути в мережі. Тому, якщо ви хочете, щоб старання Савка знайшли свій відгук у серцях ще більшої аудиторії, обов'язково голосуйте за нього!

                    Завершить першу частину ефіру дует Діани Арбєніної та Павла Табакова – разом артисти виконають пісню гурту "Океан Ельзи" під назвою "Вище неба". І як не дивно, подібний україномовний експеримент для себе запропонувала сама Діана. "Це був вибір коуча, тому я не міг його не підтримати, - говорить Павло. - Пишаюся сміливістю та рішучістю Діани, адже композиція україномовна. Та навіть це не зупинило нас: вона сказала, що сама впорається з текстом. Єдине, про що попросила, - щоб я тримав за неї кулаки, аби вона встигла вивчити слова". Якщо пригадати "сліпе прослуховування", до Табакова повернулися відразу чотири тренери, але він обрав своїм наставником Арбєніну й жодного разу про це не пошкодував. "Я відчув, що зможу в неї навчитися, і це підтверджувалося з кожним етапом на проекті, - пояснює конкурсант. - Діана виступає за імпровізацію і в житті, і на своїх концертах. Я намагаюся брати з неї приклад. На сцені цій людині немає рівних: вона справжня "запальничка". Коли співає, то видає такі емоції, які охоплюють кожного. На репетиціях нашого спільного номеру я відчував її перевагу як професіонала, але це мені подобається. Її досвід дає мені змогу зрозуміти, над чим я маю працювати далі". До суперфіналу, на думку Павла, стовідсотково пройде або Марічка Яремчук, або Назар Савко. Аби до когось з них приєднався й сам Табаков, необхідно продовжувати активно за нього голосувати.

                    Вже зовсім скоро стануть відомі імена перших двох лідерів сьогоднішнього фіналу. Саме вони після перерви вийдуть на сцену в дуеті з суперфіналістами минулого сезону – Іваном Ганзерою та Антоніною Матвієнко. Також на глядачів чекає неймовірний виступ Олександра Онофрійчука під акомпанемент Костянтина Меладзе та розкриття найголовнішої інтриги вечора – імені переможця проекту "Голос країни. Нова історія". Залишайтеся з нами і не пропустіть найцікавіший момент ефіру!

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • ценитель 30 апреля, 09:56
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Все ОК. Паша Табаков супер! Только вот за Назарчика немного обидно :(((
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Мирка 29 апреля, 23:45
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      САВКО МОЛОДЕЦЬ. МИ З ТОБОЮ. ТИ ВСЕРІВНО ДЛЯ НАС ГОЛОС НАШОЇ КРАЇНИ
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Василь 30 апреля, 02:25
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Назар Савко - справжній геній від музики. І пофіг, кого організатори зробили переможцем (здається, якогось Табакова). Його згодом добряче забудуть (як було з Ганзерою), а от Савка - ніколи, бо він - справжній український і, не побоюся цього слова, Народний співак і артист.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • леся українська 29 апреля, 23:39
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Я втішена, що українці врешті-решт оцінили своє рідне українське... От якби ще й ведучий Доманський навчився так гарно розмовляти українською як іі фіналісти...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы