• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • ++
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Твоя країна
              • Мир наизнанку
                • 1+1 media

                    Новини

                    Христина Соловей

                    Христина Соловій отримала безцінний подарунок від Вакарчука

                    Команда тренера
                    2 червня 2013, 22:24

                    Підопічна Святослава Вакарчука у шоу "Голос країни. Все по-чесному" здійснила свою мрію. У півфіналі у прямому ефірі вона заспівала ще одну лемківську пісню "Полетiв би-м на край свiта".

                    "Для мене ця пісня - ще одна перемога, - сказала дівчина. - Я заспівала ще одну лемківську пісню на сцені "Голосу країни"

                    Дівчина зізналася, що впродовж проекту вона намагалася показати себе як співачка, якій під силу різний репертуар. Однак завдяки Святославу Вакарчуку вона знову заспівала лемківську пісню.

                    "Святослав запропонував", - підтвердила Христина у прямому ефірі.

                    Зірковий тренер відповів, що допоміг дівчині здійснити її мрію.

                    "Я захотів, щоб вона заспівала лемківську пісню. Тому що конкурс може закінчитися по-різному. А заспівати лемківську пісню - була мрія Христини", - пояснив Вакарчук.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Ольга 11 июня, 00:01
                      5  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Я очень рада, что Христина не вышла в финал!Девочка хорошо поет, но чувствуется в ней внутренняя нехорошесть, западенська заносчивость и злоба. Из-за таких как она, я, любящая украинскую культуру, язык, считавшая себя украинкой, после оранжевой революции принципиально не говорю на украинском. И ее хамство по отношению к судьям! Видите ли ЦБ! Могла бы и в более мягкой форме выразить свое желание учиться у Вакарчука, а не свысока относится к людям старше ее, как минимум, и состоявшихся в этой жизни, более того, любимых миллионами. А ты кто??? Да никто! Селючка невоспитанная(это если мягко сказать)!
                    • Міла 8 июня, 15:04
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Яна Сегодня, 13:43 Наївні діти у садочку, бо вірять, що якщо будуть їсти манну кашу, то дуже швидко виростуть))Ну, то якщо Вам не подобаються "самозакоханні у своє виконання люди,у яких аж піт тече", то будь ласка голосуйте за свою "перлину"!! А Я стояла, стою і буду стояти на своєму, бажала і бажаю Вакарчуку і Ото ПЕРЕМОГИ!! Ну, а Ви бажаєте перемоги Христині - ВСЕ!!Кожен із нас має право висловити свою і лише свою думку!! Мої коментарі , в першу чергу, стосувались того, що не важливо звідки людина і не варто когось осуджувати!! Як про когось, то всі ми судді, а за себе, то лишень адвокати! Я висловила свою думку і обгрунтувала її, Ви - висловили свою. ВСЕ!! Не знала, що висловивши свою думку, можна показати таким чином свою "наївність")) Навіть, якби за Ото проголосувала лиш одна людина або зовсім ніхто, я б всеодно залишила свій коментар у його підтримку і побажала йому успіхів, а не визначала хто і що ганьбить! Це ж шоу!Визначити дійсний голос нашої країни НЕРЕАЛЬНО, у нас ж найспівочіша нація!!!
                      У тому й річ, що мені від Вакарчука не має за кого голосувати.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Яна 10 июня, 16:54
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Так не голосуйте. В чому справа??
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Фан 7 июня, 22:07
                      5  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Міла 3 июня, 01:49 Мила дівчино Христино, безмежно дякую тобі за твій спів, за твій талант, за твою мужність відстоювати право співати такі пісні. А Вам, Святославе, треба було до кінця підтримувати Христинку, а не йти на поводу у невігластві де-кого із суддів та нерозбірливих глядачів. А Ваші слова, що Ви, як музикант, підтримали музиканта, а не співачку до чого? Так, все-таки, це "Голос країни", чи "Голос музиканта" (та ще й грузинського)? Голос країни - Христина Соловій. Народний Голос Країни. Браво, браво, Христино!
                      Згоден!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Міла 7 июня, 12:36
                      6  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Яна 4 июня, 17:53 Христина - мила дівчинка, але Ото - то є "Голос Країни" !! На одних лемківських піснях далеко не заїдеш, крім них вона нічого більше не заспіває!! Дякую їй звичайно за те, що показала нам усім, що у нас є ще багато чого незвіданого і чим варто пишатись, але потрібно дивитись на це все об'єктивно, а не лише суто патріотично!! Народ, до чого тут те, хто людина і звідки вона?? Грузин чи українець?? Вакарчук - це Людина, яка , напевно, на сьогодні єдина,яка говорить те, що думає, наперекір подобається ця правда іншим чи ні, це його вибір, його професійна точка зору, і те, що вона вам вельмишановні не подобається, то ваша думка і лише ВАША!!! І нічого тут писати різну фігню, на кшталт ганьби Львова чи щось подібного!! Хто ви усі такі, щоб так різко висловлюватись?? Бажаю Вакарчуку та Отару перемоги!!!!!!!
                      Наївні Ви. Яка тепер перемога буде у Славка. Я вже писала - не бачити йому перемоги, як своїх вух без дзеркала. А щодо Отара - він самозакоханий у своє виконання любої пісні. І тому викладається, щоб заспівати, аж піт тече. А Христина співає вільно, без натуги. І у неї вже гарно виходить. А якщо попрацювати з її голосом - то буде перлина.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Яна 8 июня, 13:43
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Наївні діти у садочку, бо вірять, що якщо будуть їсти манну кашу, то дуже швидко виростуть))Ну, то якщо Вам не подобаються "самозакоханні у своє виконання люди,у яких аж піт тече", то будь ласка голосуйте за свою "перлину"!! А Я стояла, стою і буду стояти на своєму, бажала і бажаю Вакарчуку і Ото ПЕРЕМОГИ!! Ну, а Ви бажаєте перемоги Христині - ВСЕ!!Кожен із нас має право висловити свою і лише свою думку!! Мої коментарі , в першу чергу, стосувались того, що не важливо звідки людина і не варто когось осуджувати!! Як про когось, то всі ми судді, а за себе, то лишень адвокати! Я висловила свою думку і обгрунтувала її, Ви - висловили свою. ВСЕ!! Не знала, що висловивши свою думку, можна показати таким чином свою "наївність")) Навіть, якби за Ото проголосувала лиш одна людина або зовсім ніхто, я б всеодно залишила свій коментар у його підтримку і побажала йому успіхів, а не визначала хто і що ганьбить! Це ж шоу!Визначити дійсний голос нашої країни НЕРЕАЛЬНО, у нас ж найспівочіша нація!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Яна 4 июня, 17:53
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Христина - мила дівчинка, але Ото - то є "Голос Країни" !! На одних лемківських піснях далеко не заїдеш, крім них вона нічого більше не заспіває!! Дякую їй звичайно за те, що показала нам усім, що у нас є ще багато чого незвіданого і чим варто пишатись, але потрібно дивитись на це все об'єктивно, а не лише суто патріотично!! Народ, до чого тут те, хто людина і звідки вона?? Грузин чи українець?? Вакарчук - це Людина, яка , напевно, на сьогодні єдина,яка говорить те, що думає, наперекір подобається ця правда іншим чи ні, це його вибір, його професійна точка зору, і те, що вона вам вельмишановні не подобається, то ваша думка і лише ВАША!!! І нічого тут писати різну фігню, на кшталт ганьби Львова чи щось подібного!! Хто ви усі такі, щоб так різко висловлюватись?? Бажаю Вакарчуку та Отару перемоги!!!!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Ніколь 5 июня, 00:09
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Кстати, ведь вы тоже, Яна, оччень резки в своих суждениях! Позвольте вам что-то возразить - "Голос Страны" - это не увеселительное мероприятие, а воспитательное. Я не представляю голосом страны человека к стране не имеющего отношения...Не просто нелогично, а омерзительно ко всем... Украинцы ведь поющий народ, и мне стыдно, что должна это писать, раз вам. украинцам (хоть по паспорту) все равно... это, извините невежливо и цинично! Может это и камень в огород устроителей проекта не уважающих никакие чувства окроме собственных коммерческих вожделений!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      user 5 июня, 00:46
                      6  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ніколь, я Вас огорчу, простите. Голос - это просто телевизионное шоу со всеми его порядками и законами. В данном случае, музыкальное.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Яна 5 июня, 09:14
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Повністю згодна!! Це лише шоу, відкрите для усіх шоу, а не дійсно вибір найкращого голосу країни. Адже вибрати найкращий голос, всеодно, що шукати серед насіння найкраще зернятко - нереально!!! У кожному є щось своє особливе, чаруюче!! Просто потрібно адекватно до цього відноситись!!
                      цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Яна 5 июня, 09:37
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ну, якщо Вам соромно, то не потрібно було писати!!))) По-перше, це відкрите шоу і всі мають право брати у ньому участь: українці, росіяни, білоруси і т. д. По-друге, найголовніше, це ШОУ!!!! І дійсно, більше з комерційної точки зору, нічого не вдієш. Це не державний співочий конкурс, а звичайний телевізійний проект, яких зараз маса: таланти, танці і т.д., і т.п. По-третє, Я різкості у своїх висловлюваннях не побачила, здається, нікого не образила. Просто висловила свою, і лише СВОЮ думку!! Те, що Вакарчук дав більше відсотків Ото, значить у нього є свої на це причини. Якщо Ото переможе, то це не значить, що грузини краще співають за українців!! І те, що я українка (не лише по паспорту), не значить,що я повинна з якихось суто націоналістичних мотивів голосувати лише за українку!! Повторюсь, це лише шоу, не конкурс, не Євробачення, просто шоу!! Будьмо розсудливіші!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      яне 5 июня, 10:56
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Будь по-рассудительней.Не надо плестись за мнением Вакарчука.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Яна 5 июня, 13:38
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      "Плестись"?? Ахах))) Давайте, я сама розберусь, що мені робити. Я поважаю його думку, як і будь-кого. Мої коментарі в підтримку Ото, так як я вважаю, що у нього більше шансів на перемогу!! І звідки він не головне!! З вашими "аля націоналістичними" настроями тільки в Раді виступати, "рассудительная вы наша"))))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Яне 6 июня, 11:55
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Какая глупость!Открой глаза и уши!Кроме Отары,есть еще три отличных вокалиста.Или тебя очаровали первобытные звуки?Ушняпила:"Отар-"Голос Краины".Перезагрузись!Думаю,что это пишешь по-малолетству.
                      цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Яна 6 июня, 17:21
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      На відмінну, від вас, я на образи не переходила!!! Не дивлячись на свій вік, хоча й не думаю, що ви старші за мене))) А ваші ось ці безглузді "ушняпила", "по-малолетству" залиште будь ласка при собі!!!
                      цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Виталий 5 июня, 23:30
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Яна, мне кажется все очень просто, а мы пытаемся все усложнить. 1-е "Голос країни" это шоу и конкурс, поскольку есть тренеры они же эксперты, и есть конкурсанты, которые проходят все этапы конкурса от предварительного отбора до финала. Причем формулой шоу не определяются жанры для исполнителей народная песня, камерная, рок, джаз, попса и, что победитель должен одинаково успешно владеть всеми жанрами. Критерий отбора победителя один - это должно нравится большинству зрителей, сто и зафиксировано в дивизе шой - "У нас все по чесному" и "Все вирішують глядачі". Причем все тренеры согласны с этим и призывают зрителей голосовать сердцем. И мы видели в предыдущие сезоны как в финал выходили исполнители камерной и народной музыки, исполнители рока и попсы и это было прекрасно. В действительности все получается не всегда в розовом цвете.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Яна 6 июня, 08:21
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Еу, Віталій, а я про що?? Ви вдало зауважили, що це шоу і на ньому є експерти. Усі тренери погодьтесь досягли багато чого, щось та вони розуміють. Я веду до того, що не важливо якої національності людина, якщо у неї більше шансів після шоу досягти чогось, то їй потрібно дати шанс!! Мені просто цікаво, чи буде хтось слухати Христинині пісні, якщо вона переможе (а вона буде співати тільки лемківські і, можливо, українські - про що сама сказала в одному із інтерв'ю)????...Думаю, навряд!!! У Ото більший спектр, він може співати різне, і те, що у нього така манера виконання (як більшість із вас називає її "дикою"), то що у ній поганого?? Що поганого в тому, що людина співає усією душею???? Я не закликала, і не закликаю усіх голосувати за Ото, особисто для себе я свій вибір зробила. Просто хотілось, щоб люди зрозуміли, що це шоу і тільки шоу!! Це НЕ ЗАКРИТИЙ конкурс вибору голосу країни, а шоу!! Таке ж саме як і всі: фабрика, таланти, танці і т.д. і т.п.!!!! Для когось шанс проявити себе!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Міла 7 июня, 12:31
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      А як же "Все по чесному"?
                      цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Ольга 6 июня, 00:17
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Але ж це Голос КРАЇНИ, нашої країни, ну це ж парадокс щоб ним став грузин, при всій повазі до Ото, справді сильний учасник, але,на мою думку, не можна йому переможцем ставати,це не чесно!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Міла 7 июня, 12:25
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Наївні Ви. Яка тепер перемога буде у Славка. Я вже писала - не бачити йому перемоги, як своїх вух без дзеркала. А щодо Отара - він самозакоханий у своє виконання любої пісні. І тому викладається, щоб заспівати, аж піт тече. А Христина співає вільно, без натуги. І у неї вже гарно виходить. А якщо попрацювати з її голосом - то буде перлина.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • ЛС 4 июня, 15:50
                      5  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Найщиріші вітання і вдячність Христинці! Вмій відрязняти пшеницю від полови. Рости і прагни Великого!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Monalisa 4 июня, 15:14
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Можна і треба висловлювати свою думку, але не треба ганьбити при цьому інших! Цим ви лише показкєте свою неосвітченість! НЕ варто забувати про просту порядність! Вакарчук - видатний музикант (і зібрання стадіонних аудиторій це підтверджує), а значить має право на власне рішення! Не погоджуєтесь - ваше право, але майте вихованість висловлювати свої думки порядно!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      !) 4 июня, 19:08
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      А это не аудитория? http://youtu.be/k9p5sXBCbTU
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      user 4 июня, 20:44
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Покажите пальцем связь между постом выше и Вашей ссылкой?
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      !) 4 июня, 21:14
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      "видатний музикант (і зібрання стадіонних аудиторій це підтверджує)" Вам публики мало?
                      цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      user 4 июня, 21:36
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Абстрагируйтесь, этот пост не о Вакарчуке. А публики в достатке )
                      цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Ігор 5 июня, 14:36
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Правильно має бути - "свою неосвіченість" ))))) "ОсвіТчена" Ви наша!!! ))) Monna Lisa !!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      !) 5 июня, 15:42
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Не подскажете какой университет закончила Monna Lisa Болонский или Лиможский?
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Ігор 5 июня, 19:36
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Нажаль непідкажу(( А вам на коли інформація потрібна? Можливо я вам зможу допомогти з пошуком відповіді на ваше запитання.... Десь у серпні нагадайте мені будь ласка!!!
                      цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • user 4 июня, 15:05
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      "Тільки закінчили репетицію з Ото Немсадзе для Голосу Країни. Сьогодні мені в роботі з Ото допомагала Христина Соловій. Дякую Христинко!)" (c) Это значит, будет нам и лемковская песня от Ото и акт вандализма в дуэте с Вакарчуком. Все удовлетворены. Так что беритесь за руки и возносите осанны! Потом переможет Мельник. Конецъ.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      !) 4 июня, 18:33
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Альфред Хичкок Вам не дедушка?
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • валентина 4 июня, 13:11
                      6  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      дуже поважала Вакарчука до півфіналу "ГОЛОСУ КРАЇНИ".А зараз є велике бажання назвати його проституткою.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Наталия, Луганская обл 8 июня, 22:46
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Аналогично.. Скользкий тип оказался...и неуравновешенный эмоционально.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Виталий 4 июня, 12:53
                      12  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      дожились, в стране Шевченко, возможность исполнить украинскую песню на "Голос країни"- "бесценный подарок от тренера. Как кость со стола господ.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    12345