• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4
                  • Зірки в опері

                      Про шоу

                      Игорь Петров

                      Игорь Петров: выбрал того коуча, который был наиболее во мне заинтересован

                      Команда тренера
                      11 січня 2012, 09:00

                      Ігор називає своє захоплення музикою неймовірним, адже його родина завжди вважала спів марною забавкою. Хлопець деякий час відвідував вокальну студію, проте надалі займався виключно самоосвітою. Пройшовши шлях проб та помилок, створив свою манеру виконання – енергійну та мелодійну, з роковим драйвом та чуттєвою лірикою:

                      В юності хлопець мріяв про акторську кар"єру, але батьки переконали його піти вчитися на програміста. Незважаючи на те, що за освітою Ігор – математик, все його життя наразі займає музика. Він виступає одночасно з трьома гуртами: у "Fireball" виконує кавер-версії відомих хітів, з "LapLandia" створює авторський прогресивний рок, а з групою "Ma!1y" грає поп-рок. Кожен концерт для артиста – це черговий урок, можливість дізнатися про свої нові вокальні можливості.

                      На "Голос країни" Ігор прийшов заради розвитку та досягнення своїх цілей, аби займатися виключно музикою. Артист воліє добитися визнання та хоче перемогти у шоу. Він не вважає себе гарним вокалістом, скоріше – співаком-самоучкою:

                      "Я даже не могу описать словами, что происходило со мной на сцене! Это просто невероятно! Когда ко мне повернулись Пономарев и Скрипка, я подумал: вот, они знают толк в хорошей музыке. Потом Валерия – это высший пилотаж, чтобы ей, такой хрупкой прекрасной женщине, понравился рок в моем исполнении. Арбенина думала дольше всех и тоже нажала на кнопку. Я не рассчитывал на такой успех, но надеялся на него в глубине души. Сложнее всего было выбрать тренера, потому что я уважаю всех этих артистов без исключения.

                      Но еще до выхода на сцену я для себя решил: если ко мне повернется несколько коучей, выберу того, кто будет за меня больше всего бороться, будет во мне наиболее заинтересован. Я даже не ожидал, что Олег Скрипка окажется таким веселым, настоящим и убедительным.

                      Мне приятно, что меня высоко оценили с роковой композицией, но мне бы очень хотелось раскрыться на проекте в других жанрах. Конечно, это не будет банальная дешевая попса, но экспериментировать в пределах разумного входит в мои планы.

                      Сортувати по:
                      даті    
                      популярності    
                      • Ваше ім'я Kbky 12 января, 16:47
                         
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Цікавий персонаж. Співаючий. Але тут треба завжди пам'ятати не тільки про те, як тобі співати, але й як себе вести і як спілкуватися з коучами. Зі всіма коучами.
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы