• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4
                  • Зірки в опері

                      Про шоу

                      Сліпі прослуховування перший епізод_9

                      Шоу "Голос країни. Нова історія" стартувало!

                      Команда тренера
                      9 січня 2012, 14:44

                      Вчора, 8 січня, на телеканалі 1+1 відбулася прем'єра другого сезону вокального шоу "Голос країни". Частка прем'єри за цільовою аудиторією каналу становила 17,5% (18-54, вся Україна). У першому епізоді "вибору наосліп" взяли участь 16 конкурсантів.

                      Валерія обрала чотирьох, Олег Скрипка та Діана Арбєніна – по двоє, Олександр Пономарьов - одного вокаліста. У ході вибору наосліп Діана зізналася, що їй важко не порівнювати учасників кастингу другого сезону із членами своєї команди у першому сезоні. Валерії та Олександру Пономарьову довелося поборотися за голос популярного українського співака Кирила Туриченка. Своєю помилкою тренери визнали те, що не обрали Світлану Герман – дівчину з унікально низьким тембром голосу. Молода вокалістка Наталя Пічкур зачепила душі зіркових тренерів чуттєвим виконанням пісні Едіт Піаф, усі крісла розвернулися до неї. Отже, ми вже знаємо імена 9 претендентів на перемогу у шоу "Голос країни. Нова історія". Це Анастасія Маркова, Ганна Донцова, Ольга Панкратова, Наталя Пічкур у команді Валерії; Олеся Киричук та Ігор Петров у команді Олега Скрипки; Тетяна Луканова та Олександр Онофрійчук у команді Діани Арбєніної та Кирило Туриченко у Олександра Пономарьова. Відео виступів усіх учасників уже зараз можна подивитися на сайті , у підрозділі "Відео".

                      Нагадаємо, що у ході етапу "вибору наосліп" зіркові тренери формують команди по 14 учасників. За умовами шоу "Голос країни", тренери сидять спиною до сцени, тому не бачать, а лише чують вокалістів і таким чином роблять свій вибір. Учасники, обрані тренерами у першому епізоді "Голосу країни", потрапляють до наступного етапу, де кожен тренер відправлятиме на "ринг" двох вокалістів своєї команди для змагання один на один. У результаті цього етапу, у кожній команді залишиться по 6 вокалістів, які змагатимуться за головний приз у прямому ефірі. Головний приз "Голосу країни" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.

                      Сортувати по:
                      даті    
                      популярності    
                      • Лена Вчера, 13:35
                         
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Да, скучное грустное шоу у вас ребята, получилось.
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы