• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Мария Яремчук Пономарев

                    Марія Яремчук: я почуваюся винною у перемозі

                    Команда тренера
                    19 лютого 2012, 22:15

                    Я його знала ще до того моменту, як ми зустрілися на шоу "Голос країни". Але саме тут я зрозуміла, яка він добра людина.

                    Донька Назарія Яремчука, легенди вітчизняної естради, Марія Яремчук після перемоги у вокальному двобої зізналася, що втратила смак перемоги. Затьмарила щастя учасниці поразка її суперника по рингу Сергія Нетахати, з яким дівчина встигла потоваришувати.

                    Склалося враження, що після перемоги у баттлі Ви засмутилися більше, ніж зраділи. Чи дійсно це так?

                    Так, я дійсно була більше засмучена, ніж радісна. Я виграла, але це не той смак перемоги, який має бути. Я втратила його, тому що дуже важко бути в баттлі і перемагати того, до кого в мене настільки тепле почуття як до людини. Сергій дуже ніжний, розуміючий. Я за нього хвилювалася більше, ніж за себе. Я трошки більше працюю на сцені, ніж він, і більш вільно себе на ній почуваю. Мені на сцені було звичніше, тому, коли ми співали, я дуже хвилювалася за Сергія.

                    З ким особисто Вам хотілося співати у дуеті?

                    Я хотіла співати з Сергієм. Так і вийшло. До речі, ми з ним навчаємося в одній академії. Я його знала ще до того моменту, як ми зустрілися на шоу "Голос країни". Але саме тут я зрозуміла, яка він добра людина. Його поразка – це і моя поразка. Я почуваюся винною у перемозі. Я не думала, що буде так важко.

                    Як гадаєте, у чому була Ваша перевага в дуеті з Сергієм Нетахатою?

                    Можливо, єдина моя перевага – це те, що я маю більше практики на сцені. Це і все. Сергій дуже хороший вокаліст. Він вміє зачепити своїм виконанням за душу. І якщо він буде більше практикуватися на сцені, то він багато чого досягне.

                    Ви виконували пісню "Стожари", яку написав Ваш батько, Назарій Яремчук. Вірите в те, що пісня допомогла Вам не тільки перемогти, але й надихала та приборкала Ваше хвилювання?

                    Співати пісню батька було навіть трошки важче, ніж виконувати будь-яку іншу, тому що це відповідальність для мене. Я мала себе показати в ній не тільки як гідна донька, але і як гідна вокалістка. І в цьому плані пісню тата було навіть важче співати. Татову підтримку я відчуваю завжди, особливо тоді, коли виконую його пісні. Вони – святиня для мене. І я вважаю, що забувати їх категорично не можна.

                    Про які помилки говорив Олександр Пономарьов, коли коментував Ваш виступ? З чим Ви не впоралися?

                    У Олександра Пономарьова після виступу були зауваження і до мене, і до Сергія. Через ейфорію, яка була в мене на сцені, я неправильно взяла декілька ноток. Я заспівала не так, як співала на репетиції.

                    Які поради дав Вам тренер перед вокальною битвою?

                    Він мені порадив, щоб на сцені я більше працювала з залом. А на репетиціях я робила по-іншому: всю свою енергію я віддавала Сергію.

                    Ви сказали, що на сцені між Вами та Сергієм був саме баттл. Чому не відбувся дует?

                    Між нами дійсно був більше баттл, ніж дует. Якби я і Сергій виступали просто на концерті, а не на вокальному конкурсі, тоді між нами точно був би дует. А тут був саме баттл, тому що ми з ним – учасники конкурсу.

                    Чи є такий учасник, з яким би Ви побоялися заспівати у повторному баттлі?

                    Я не можу сказати, що я побоялася б. Але я вважаю, що у Кирила Туриченка та Аскара Задираки дуже потужна енергетика. Вони мені дуже імпонують, але стати з ними в баттл я би не хотіла.

                    Попереду Вас чекають прямі ефіри. Раніше доводилося працювати у такому форматі?

                    Так, я маю досвід роботи у прямому ефірі. Але різниця прямого ефіру "Голосу країни" та інших конкурсів в тому, що тут, на шоу публіка буде спостерігати за ростом учасника, тому кожен раз треба бути готовим досягати вищої планки. Тут тебе оцінюють як конкурсанта. Прямий ефір – це важко, але я готова.

                    На двох учасників, яких обере тренер, чекає ще повторний бій. Як гадаєте, чи доведеться ще раз змагатися за право продовжити участь у шоу?

                    Не знаю, в яку гру зі мною зіграє "судьба-зладєйка".

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Оксана 19 февраля, 23:17
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Очень неприятный осадок остался после "Стожаров".... Гаже всего то, что Мария очень умело спекулирует фамилией... Хочешь победить честно-и выступай как Мария Иванова... а так, получается, что любой конкурсант, вышедший с ней на сцену, за ранее обречен... Мне Мария не нравится в принципи... какая-то кукольная, не искренняя, не настоящая и к тому же весьма посредственная... Талантам нужно помогать,бездарности и так пробьются!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Оксана 19 февраля, 23:16
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Очень неприятный осадок остался после "Стожаров".... Гаже всего то, что Мария очень умело спекулирует фамилией... Хочешь победить честно-и выступай как Мария Иванова... а так, получается, что любой конкурсант, вышедший с ней на сцену, за ранее обречен... Мне Мария не нравится в принципи... какая-то кукольная, не искренняя, не настоящая и к тому же весьма посредственная... Талантам нужно помогать,бездарности и так пробьются!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы